Süleymanpaşa Belediyesi 5 Judocu ile Türkiye Sıralamasında Derece Aldı - Son Dakika
Yerel

Süleymanpaşa Belediyesi 5 Judocu ile Türkiye Sıralamasında Derece Aldı

Süleymanpaşa Belediyesi 5 Judocu ile Türkiye Sıralamasında Derece Aldı

Tekirdağ'ya bağlı Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası erkekler ve bayanlar kategorisinde 5 Türkiye derecesi aldı.

10.02.2015 09:50  Güncelleme: 10:12

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Tekirdağ'da düzenlenen Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasın'da erkekler kategorisinde 3, bayanlar kategorisinde 2 Türkiye derecesi aldı.

Toplam 61 ilden 646 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonada Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından erkekler kategorisinde 50 kiloda İlker Yavuz Türkiye ikincisi, 66 kiloda Muhammed Mustafa Koç Türkiye üçüncüsü, +90 kiloda ise Ahmetcan Çekiç Türkiye üçüncüsü olmayı başardı. Bayanlar kategorisinde de başarılı sonuçlar alan Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Gizem Nur Şenay 57 kiloda Türkiye ikincisi, Melisa Öner ise 48 kiloda Türkiye beşincisi olarak kürsüye çıktı.

"TEKİRDAĞ İÇİN GÜZEL BİR TANITIM OLDU"

Turnuva sonrası açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Deniz Taner, Süleymanpaşa'da önemli bir turnuva düzenlendiği için çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Ülkemizin 60 ilinden sporcular müsabakalara katılmak üzere şehrimize geldiler. Şehrimiz açısından güzel bir tanıtım olduğunu düşünüyorum. 3 gün boyunca onlarca müsabaka izledik ve kazanan sporcuları hep birlikte alkışladık. Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü olarak ben de başta sporcularımız olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyorum" İfadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süleymanpaşa Belediyesi 5 Judocu ile Türkiye Sıralamasında Derece Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement