Sungurlu'da Sağlık İşletmeciliği Konferansı - Son Dakika
Yerel

Sungurlu'da Sağlık İşletmeciliği Konferansı

Sungurlu\'da Sağlık İşletmeciliği Konferansı

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu, Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı öğrencilerine 'Sağlık Hizmetleri Yönetimi' konulu bir konferans düzenlendi.

08.03.2012 14:29

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu, Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı öğrencilerine 'Sağlık Hizmetleri Yönetimi' konulu bir konferans düzenlendi.

Sungurlu Devlet Hastanesi Konferans Salonu'nda düzenlenen seminere Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, Sağlık Programları Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özgül Şahin, Öğr. Gör. Deniz Özkan Vardar, Hastane Müdürü Çelebi Kayasaroğlu, Başhemşire Emine Özaydın ve öğrenciler katıldı. Konferansta Sungurlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Metin Karan, Hastanesi hakkında genel bilgi verdikten sonra, sağlık kurumları işletmeciliği, sağlık hizmetlerinin genel özellikleri,

iyi yöneticinin özellikleri, klasik ve çağdaş yönetim anlayışları konularında bilgilendirme yaptı.

Konferansta Başhekim Dr. Metin Karan, hastane yöneticiliği sırasındaki tecrübelerini öğrencilerle paylaşırken, öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri, çok çalışmaları ve donanımlı şekilde yetişmelerinin önemini vurguladı.

Yüksekokul öğrencileri tarafından yoğun bir ilgiyle izlenen konferans sonrasında öğrencilerin soruları Başhekim Dr. Metin Karan ve Hastane Müdürü Çelebi Kayasaroğlu tarafından cevaplandırıldı. Daha sonra hastaneyi dolaşan öğrenciler Sungurlu Devlet Hastanesi hizmetleri ve işleyişi hakkında bilgi aldılar. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurlu'da Sağlık İşletmeciliği Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement