Sürücülere Yönelik Trafik Eğitimleri Verilmeye Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Sürücülere Yönelik Trafik Eğitimleri Verilmeye Devam Ediyor

Sürücülere Yönelik Trafik Eğitimleri Verilmeye Devam Ediyor

Batman'da minibüs ve otobüs şoförlerine yönelik Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından eğitim veriliyor.

15.11.2015 14:59

Sürücülere eğitim verildi

Batman İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Belediye Konferans Salonunda yapılan eğitim toplantısında, sürücülere genel davranış ve kurallar konusunda eğitim verildi.

Eğitim toplantısına Trafik Şube Müdürü Mustafa Aşık, Trafik şube komiseri Hasan Bağışlar,Minibüsçüler ve Otobüsçüler odası Başkanı Mehmet Tekin, Batman Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Reşit Yaşar, kooperatif başkanları ve sürücüler katıldı.

"SEVGİ DİLİNİ KULLANALIM"

Toplantıda söz alan Trafik Şube Müdürü Aşık, "Hepimiz kurallara uyarsak ve birbirimize yardımcı olursak inanıyorum ki çok güzel şeyler yaşanacaktır. Bakın, ben traş olup, ceket-kravat takıp karşınıza çıktım. Çünkü siz sürücüler bana göre değerlisiniz. Gelin siz de, yolcularla konuşurken ve her alanda sevgi dilini kullanalım ve yolcuların karşısına temiz, traşlı ve kravatla çıkarak onlara değer verdiğimizi hissettirelim. Biz müdürlük olarak ceza yazma hevesinde değiliz; amacımız bölgede önemli düzenlemeler ve projelerle trafiğe nefes aldırtmak ve kuralların sağlıklı bir şekilde uygulanmasını sağlamaktır. Ama bunun için herkesin birbirine yardımcı olması gerekir" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Sürücülere Yönelik Trafik Eğitimleri Verilmeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement