Suşehri'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Suşehri'den Kısa Kısa

Suşehri\'den Kısa Kısa

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, İlter ve Sağlam'ı ziyaret etti.

22.05.2014 17:47

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, İl Sağlık Müdürü Bahattin İlter ve Halk Sağlığı Müdürü Levent Sağlam'ı ziyaret etti.

Suşehri Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yüksel, Sağlık Müdürü İlter ve Halk Sağlığı Müdürü Sağlam'ı makamlarında ziyaret ederek, Suşehri'ne yapılması düşünülen yeni hastane binası ve sağlıkla ilgili diğer konularda fikir alışverişinde bulundu.

İlçeye yapılması düşünülen yeni hastane binası için arsa yerinin istimlak işlemlerinin tamamlandığı ve gerekli çalışmaların devam ettiği belirten Yüksel, ilçenin sağlık sorunlarıyla ilgili yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiğini ifade etti.

İlçeye tekstil atölyesi kurulacak

Zaralı işadamı Kani Yılmaz, ilçede iç çamaşırı üzerine tekstil atölyesi kuracağını söyledi.

İlçede kurulacak tekstil atölyesinde çalışmak isteyenler için Suşehri Belediyesi'nden anons yaptıran firma sahibi Yılmaz, "İç çamaşırı üzerine kuracağımız konfeksiyon atölyemizde istihdam edeceğimiz 100 kadın işçi için başvurularımız başladı. İlçede şu ana kadar yaklaşık 20'ye yakın başvuru oldu. İş deneyimi aramıyoruz. Başvuru yapanlara 15 gün iş ve makine eğitimi vereceğiz. Atölyemize sadece 14 ile 35 yaş arasındaki kadın işçileri başvurabilirler" dedi. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suşehri'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement