Suşehri Kültür ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları İlçe Protokolünü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Suşehri Kültür ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları İlçe Protokolünü Ziyaret Etti

Suşehri Kültür ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları İlçe Protokolünü Ziyaret Etti

Suşehri Kültür ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları başkanı ve yönetimi ilçe kaymakamını ve belediye başkanını ziyaret etti.

29.06.2012 17:03

Suşehri Kültür ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları başkanı ve yönetimi ilçe kaymakamını ve belediye başkanını ziyaret etti.

Merkezi İstanbul'da bulunan Suşehri Kültür ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları Başkanı İlknur Yılmaz Arı, "Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Şehri-Su Kültür ve Sanat Festivali'ne katılmak için bayan yöneticilerimizle birlikte geldik. Bununla birlikte İlçe Kaymakamımız Mehmet Demiral'ı ve İlçe Belediye Başkanı Sedat Sel'i hem makamlarında ziyaret etmek hem de kadın kollarının faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunmak için ziyarete bulunduk." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral, "Merkezi İstanbul'da bulunan Suşehri Kültür ve Yardımlaşma Derneğimizin kadın kollarının kurulmasından çok mutluyuz. İstanbul'da kadın kollarımızla bir araya gelmiştik İstanbul'daki etkinliklerde renklendiriyorlar. Bayanların katılımlarını arttırıyorlar. Hakikaten bizim İstanbul'daki Suşehri etkinliği çok canlı ve hareketli geçti" dedi. Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ise, her zaman derneğin yanında olacaklarını ifade ederek, "Sizin aldığınız görev zor bir görev ama ben inanıyorum ki siz bunu başaracaksınız başarıyorsunuz da. Göreviniz zor ama insanlara hizmet etmek kadar güzel bir şey yoktur. Esas hayatta kalan o dur, onun için ben sizlere bir kere daha teşekkür ediyorum, her zamanda yanınızda olduğumu bilmenizi istiyorum." ifadelerini kullandı.

Ziyaretler sonrası Suşehri Kültür ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları Başkanı İlknur Yılmaz Arı, Kaymakam Mehmet Demiral'e ve Belediye Başkanı Sedat Sel'e çeşitli hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suşehri Kültür ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları İlçe Protokolünü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement