Tatvan'daki Öğrencilerden Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Tatvan'daki Öğrencilerden Örnek Davranış

Tatvan\'daki Öğrencilerden Örnek Davranış

Köy okuları için öğrenciler tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde, 2 bin 350 kitap toplandı.

31.05.2013 13:48

Tatvan Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri tarafından köy okulları için başlatılan kitap toplama kampanyası çerçevesinde bir haftada 2 bin 350 kitap toplandı.

Okul Meclisi Başkanı 11. sınıf öğrencisi Ayşe Akbaş öncülüğünde, sınıf meclisi temsilcileriyle köy okulları için kitap toplama kampanyası başlatıldı.

Kısa sürede büyük yankı bulan kampanya sayesinde bir haftada 2 bin 350 kitap toplayan öğrenciler, kitapların köy okullarına dağıtılacağını söyledi.

Okul Meclisi Başkanı Akbaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, imkanları sınırlı köy okullarındaki kütüphaneler için hikaye, masal ve roman topladıklarını belirterek, öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak ve öğrenciler arasında farkındalık oluşturmak amacıyla başlatılan kampanyanın meyvelerini vermesinden mutluluk duyduğunu ifade etti.

Akba, toplanan kitapların uzak köylerdeki okullara dağıtılacağını vurgulayarak, "Birçok köy okuluna kütüphane kurmak için kitap toplamak istiyoruz. Okul idaresi, öğretmen ve öğrenciler olarak el ele verip güzel ve yararlı kampanyalar düzenleyeceğiz" dedi. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tatvan'daki Öğrencilerden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement