Tek Şerit Yolda Kaza - Son Dakika
Yerel

Tek Şerit Yolda Kaza

Tek Şerit Yolda Kaza

Tavşanlı-Kütahya karayolunda başlatılan sıcak asfalt yol yapım çalışmaları kapsamında bir bölümü tamamlanan yolun diğer şeridinde ki çalışmalar hız kesmeden sürerken zaman zaman sürücülerin dikkatsizliği kazaları da beraberinde getiriyor.

26.07.2013 14:42

Tavşanlı- Kütahya karayolunda başlatılan sıcak asfalt yol yapım çalışmaları kapsamında bir bölümü tamamlanan yolun diğer şeridinde ki çalışmalar hız kesmeden sürerken zaman zaman sürücülerin dikkatsizliği kazaları da beraberinde getiriyor.

Adliye kavşağı olarak bilinen çevre yolu üzerinde ki bölümde bir araç önce tıra ardından da beton direğe çarparak durabildi. Öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında Kamil Ünlü yönetiminde ki 43 UV 441 plakalı ticari araç Tavşanlı istikametine gelmekte olan İbrahim Demirel yönetiminde ki 43 U 1338 plakalı Tırın sol tarafına çarptı. Çarpmanın etkisiyle ters dönen ticari araç yol kenarında bulunan elektrik direğine çarparak durabildi.

Olayda yaralı bulunmazken her iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Kazazede sürücü Kamil Ünlü, yol yapım çalışmaları nedeniyle yola konulan işaret levhalarından dolayı üzerine doğru gelmekte olan tırı göremediğini ifade ederek çevre yolunu kullanan sürücülerin dikkatli olmasını istedi.

Ünlü, "Bu yaşadığım kazayı maddi hasarla atlattığım için Allah'a şükrediyorum. Çevre yolunu kullanan insanların çok dikkatli olması gerekiyor" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tek Şerit Yolda Kaza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement