Torbalı Beşiktaşlılar Derneğinden Bin Çocuğa Bin Ayakkabı - Son Dakika
Yerel

Torbalı Beşiktaşlılar Derneğinden Bin Çocuğa Bin Ayakkabı

Torbalı Beşiktaşlılar Derneğinden Bin Çocuğa Bin Ayakkabı

Torbalı Beşiktaşlılar Derneği (TOBED) geçtiğimiz haftalar içerisinde startını verdiği 'Ayakkabısız Çocuğumuz kalmasın' projesinde son aşamaya geldi.

28.10.2013 13:09

Torbalı Beşiktaşlılar Derneği (TOBED) geçtiğimiz haftalar içerisinde startını verdiği 'Ayakkabısız Çocuğumuz kalmasın' projesinde son aşamaya geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlemiş olduğu tüm ilçedeki ihtiyaç sahibi 1000 ilkokul öğrencisine TOBED Cuma günü ayakkabılarını dağıttı. Torbalılı vatandaşlardan da aldığı büyük destek ile dernek dün Aydın Sezer Çok Amaçlı Salonda ayakkabı dağıtım törenini yaptı. Düzenlenen tören de çocuklara özel bir tiyatro gösterimi de yapıldı. Proje kapsamında 80 okuldan 1000 öğrenciye ayakkabı dağıtıldı. Düzenlenen törene Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ruhi Gündoğdu, Ege Bölgesi Beşiktaşlılar Derneği başkanı ve yöneticileri ile birçok davetli katıldı.

DAĞITIM ÖNCESİ TİYATRO İZLETİLDİ

Dağıtım sırasında ayakkabılarını alan çocukların mutluluğu ise görülmeye değerdi. İsimleri okunan okullar sırayla ayakkabılarını yönetim kurulu üyeleri ve davetlilerin elinden teslim aldı. Yapılan ayakkabı dağıtım töreninde Torbalı Belediyesi Tiyatro Topluluğu çocuklara özel bir tiyatro gösterimi sergiledi. Tiyatro gösterimi sırasında öğrencilerin mutlu olduğu gözlendi. Tiyatro gösteriminin ardından bir konuşma yapan Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, "Torbalı Beşiktaşlılar Derneği düzenlediği bu proje ile birçok kuruma örnek olacaktır. Böyle bir işi yapmak ciddi anlamda büyük bir emek istiyor. TOBED yöneticileri de çok büyük bir emek vererek böylesine güzel bir projenin altına imza attı. Kendilerini tebrik ediyorum ve diğer derneklere de örnek olmalarını diliyorum" dedi.

'ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜĞÜMÜZ İÇİN MUTLUYUZ'

Torbalı'daki birçok kuruma örnek olacak bu proje için destek veren tüm Torbalılılara teşekkür eden dernek başkanı Övünç Demir, "Çocuklarımız bizim yarınlarımız. Bu nedenle Derneğmizin kurulduğu ilk günden beri eğitime destek vermek için elimizden geleni tüm gücümüz ile yapıyoruz. Daha önce bildiğiniz üzere başarılı öğrencileri teşvik amaçlı okullarında ziyaret edip Beşiktaş forması, tişörtü vb. ürünler hediye etmiştik. Bu projemizde ise 1000 ilkokul öğrencisine ayakkabı yardımında bulunduk. Bu projeye destek veren herkese teşekkür ediyoruz. İhtiyaç sahibi öğrencilerimizin yüzünü güldürecek olan bu projede pay sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızı yanımızda görmek bizi de mutlu etti" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torbalı Beşiktaşlılar Derneğinden Bin Çocuğa Bin Ayakkabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement