Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk toplantısını yaptı.

29.04.2014 11:06

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk toplantısını yaptı.

Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantının konuğu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu oldu.

Meclis üyelirine faaliyetler hakkında sunum yahan Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun, Trabzon'un büyükşehir olması ile Gençlik Meclisi çalışmalarını tüm il sınırlarını içerisine katacak şekilde genişletme kararı aldıklarını belirterek, "İlçelerden gelecek arkadaşlarımızla çok daha demokratik ve çok sesli bir meclis haline gelmiş olacağız. Trabzon'da yaşayan her genç kardeşimiz bize katılıp gençliğin sorunları ve çözüm önerilerine yönelik katkıda bulunabilir" dedi.

Ardından söz alan Gümrükçüoğlu, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından yeni bir çalışma dönemine başladıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Bundan sonra büyükşehir statüsünde belediyecilik işlerini sizlerle birlikte sürdürmeye devam edeceğiz. Yeni kanunla birlikte daha önce kırsala hizmet götüren İl Özel İdareleri de büyükşehir belediyesine devredilmiş oldu. Trabzon da 18 ilçesi ve bir büyükşehir olmak üzere görevini sürdürecektir. Büyükşehir belediyesi ile ilçe belediyesi görev alanları belirlenerek hizmetler koordinasyon içerisinde, ilçe belediyeleri ile birlikte sürdürülecektir." - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement