Trafik Haftası Ödül Töreni Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Trafik Haftası Ödül Töreni Yapıldı

Trafik Haftası Ödül Töreni Yapıldı

Manisa Belediyesi şehir tiyatrosunda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ile yılın polisi ve yılın jandarma personelleri ödüllendirildi.

09.05.2014 12:46  Güncelleme: 12:48

Trafik Haftası münasebetiyle Manisa Belediyesi şehir tiyatrosunda düzenlenen programla çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ile yılın polisi ve yılın jandarma personelleri ödüllendirildi.

Manisa Belediyesi Tiyatro salonunda düzenlenen program öncesi gerçekleştirileceği duyurulan araçtan yaralı kurtarma tatbikatı yağmur nedeniyle iptal edildi. Cumhuriyet meydanında yapılması planlanan ve yağmurun azizliğine uğrayan tatbikatın iptal edilmesi üzerine meydanda toplanan çocuklar ödül töreninin yapılacağı salona götürüldü. Öğrenciler yaklaşık bir saat boyunca çalınan müzikler eşliğinde gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından ödül töreni öncesi Manisa Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Çankal kısa bir konuşma yaptı.

Çankal konuşmasında Manisa'nın önemli bir karayolu üzerinde bulunduğuna ve hem ölümlü hem de yaralamalı trafik kazaları istatistiklerinde üst sıralarda bulunduğuna dikkat çekti. Trafik kazalarını azaltmak ve hem can hem de mal kaybının azalmasının ancak kurallara uymak ve iyi bir eğitimden geçtiğine dikkat çeken Çankal bu hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini aktardı.

ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Çankal'ın konuşmasının ardından ödül törenine geçildi.

İlköğretim okulları öğrencileri arasında Trafik Haftası nedeniyle düzenlenen şiir yarışmasında birinci olan Şehitler Ortaokulundan Hilalnur Arlıer, ikinci olan Hedef Kolejinden Mustafa Cavlak, üçüncü olan Türk Hava Kurumu İlkokulundan Ceyda Başaran'a ödülleri Manisa Valisi Abdurrahman Savaş tarafından takdim edildi.

İlköğretim okulları arasında düzenlenen resim yarışmasında birinci olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ortaokulu öğrencisi İclal Rana Çelik, ikinci olan Şehitler Ortaokulu öğrencisi İdil Gür ve üçüncü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ortaokulu öğrencisi Sıla Sevim'e ödülleri İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Bülent Mercan tarafından takdim edildi.

YILIN TRAFİK POLİSİ VE JANDARMA PERSONELİ

Başarılı çalışmalarından dolayı Yılın Trafik Polis Memuru Tayfun Korkut plaketini İl Müftüsü Sinan Cihan'ın elinden, Yılın Jandarma Personeli seçilen Jan. Astsubay Üst Çavuş Muhammet Altun ve Uzman Jandarma 5. kıdemli Çavuş Rıza Oldaç'a plaketlerini İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy takdim etti.

YILIN ŞOFÖRÜ

Yılın şoförü seçilen Nevzat Gazelci'ye plaketini Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkan Vekili Mümin Deniz verdi. Din görevlileri arasında düzenlenen hutbe yarışmasında ise birinci olan din görevlisi Muharrem Kayahan'a ise ödülünü İl Emniyet Müdürü Erhan Alkaya tarafından takdim edildi.

Düzenlenen ödül töreninin ardından program sona erdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trafik Haftası Ödül Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement