Tso Başkanı Demir'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tso Başkanı Demir'e Ziyaret

Tso Başkanı Demir\'e Ziyaret

Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Başkanı İrfan Erdem,  Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mehmet Salih Demir'i ziyaret etti.

23.10.2013 18:03

Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Başkanı İrfan Erdem, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mehmet Salih Demir'i ziyaret etti.

Erdem, ziyarette yaptığı konuşmada, Ereğli ve Zonguldak limanlarının hareketliliğini arttırmak ve kent ekonomisini daha üstlere çıkarılmasını değerlendireceklerini söyledi.

Zonguldak ekonomisinin denizcilik bakımından daha iyi yerlere gelmesi için başkanın yardımını istemeye geldiklerini ifade eden Erdem, "Başkanla zaten sürekli görüşüyoruz. Birlikte koordine edeceğimiz çalışmalar var" diye konuştu.

Demir de, Zonguldak ve Ereğli limanlarının rantabl çalışmasını istediklerini belirterek " Türkiye'de ve dünyada 24 saat çalışmayan ilk liman Zonguldak Limanı'dır. Limanda problemlerimiz de var. Burada bir çalışma yaptık bunu da paylaşacağız. Zonguldak ve Ereğli limanının iyi bir şekilde çalıştırılmasını biz de arzu ediyoruz" dedi.

Ziyaret daha sonra basına kapalı devam etti. - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tso Başkanı Demir'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement