Tüketici Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Yerel

Tüketici Ödülleri Sahiplerini Buldu

Tüketici Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sinop Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından "15 Mart Dünya Tüketiciler Günü" kutlamaları kapsamında düzenlenen "15.Geleneksel Tüketici Ödülleri" sahiplerini buldu.

15.03.2012 16:51

Sinop Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından "15 Mart Dünya Tüketiciler Günü" kutlamaları kapsamında düzenlenen "15. Geleneksel Tüketici Ödülleri" sahiplerini buldu.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen törende, 'Bilinçli Tüketici' ve Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma', 'Hizmet Ödülü' ve 'Yazılı Basın Tüketici Ödülü' olmak üzere 4 dalda verilen tüketici ödüllerini almaya hak kazanan firma, şahıs ve kuruluş temsilcilerine verildi.

Törende konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hayati Yaşar, bilinçli tüketici sayısının her geçen gün arttığını söyledi. Yaşar, "Günlük yaşamın bir parçası olan tüketici sorunlarının çözümü bilinçli tüketimden geçmektedir. Dünyada yaşanan hızlı değişim süreci üretim ve tüketim kalıplarını sürekli yenilemekte, yenilenen durumlara göre tüketici problemleri de biçim değiştirmektedir. Müdürlük olarak hayatın ve sanayinin dinamizmini arttırmaya çalışırken, aynı zamanda tüketicilerin çıkarlarını da korumaya yönelik çabalarımıza gerek yasal düzenlemelerle gerekse eğitim, tanıtım ve bilinçlendirme faaliyetleri gibi diğer çalışmalarla devam ettirmekteyiz" dedi.

Törene Sinop Vali Vekili Hıdır Kahveci, Sinop İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin, Sinop Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Ali Fevzi Tütüncü ile bazı sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tüketici Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement