Turgutlu Belediye Meclisi Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Turgutlu Belediye Meclisi Toplantısını Yaptı

Turgutlu Belediye Meclisi Toplantısını Yaptı

Turgutlu Belediyesi Nisan ayı Meclis Toplantısı, Meclis Toplantı Salonu'nda yapıldı.

03.04.2013 14:47  Güncelleme: 14:53

Turgutlu Belediyesi Nisan ayı Meclis Toplantısı, Meclis Toplantı Salonu'nda yapıldı. Toplantıya Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan başkanlık etti.

Toplantıda Turgutlu Belediyesi faaliyet raporları oylandı. Ayrıca komisyon üyelerinin seçimleri yapıldı. 2013 yılı İmar Komisyonu'na Hüseyin Simav, Mesut Yıldız, Türkan Rodoplu, Nurhan Atik, Muzaffer Kirlican; Tarife Komisyonu'na Mustafa Koçak, Taner Çıkıkçı, Sabri Özkan, Ahmet Cantez, İbrahim Binay; Plan-Bütçe Komisyonuna ise Selahattin Tekindağ, Taner Çıkıkçı, Mürşit Gedizli, Sabri Gürüzümcü ve Yavuz Semizler seçildi.

Meclis toplantısında ayrıca, Necdet ve Vicdan Parıldar çiftinin Avşar Köyü'ne okul yaptırma konusu görüşüldü. Turgutlu Belediyesi, bu konu ile ilgili meclisten protokol yapma yetkisi aldı. Parıldar ailesinin Turgutlu'ya bağlı Avşar'a yapılacak olan okul için 300 bin TL bağışlayacağı belirtildi. 300 bin TL'nin üzerindeki rakamı ise Turgutlu Belediyesi'nin karşılayacağı ifade edildi.

Toplantıda Ahmetli Belediyesi'nin, Turgutlu Belediyesi'nden bir cenaze aracı talebi de oy birliği ile kabul edildi.

TURGUTLUSPOR'A 250 BİN TL YARDIM

Toplantıda Turgutluspor'un elit akademi liginde mücadele eden takımlarının giderleri için 250 bin TL yardım konusu da ele alındı. Meclis, sezon başında da Turgutluspor alt yapısına 500 bin TL yardım yapmıştı. Elit takımların çok sayıda farklı kente deplasman maçlarına gittiğini ifade edildi. Meclis 250 bin TL yardımı oy birliği ile kabul etti.

Turgutluspor'a yardım konusunda söz alan MHP'li meclis üyesi Sabri Gürüzümcü, daha yararlı işlere harcanması gereken paranın Turgutluspor'a gitmesini anlamsız bulduğunu ifade etti. Gürüzümcü, "Sezon başında zaten 500 bin TL gibi ciddi bir rakam yardımında bulunmuştuk. Bence bu para daha yararlı yerlere gitmeli. Turgutluspor'un başındaki isimler bu işi yapamıyorlarsa bıraksınlar" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turgutlu Belediye Meclisi Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement