Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıldönümü - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıldönümü

Türk Polis Teşkilatı\'nın 169. Kuruluş Yıldönümü

Karaman’da, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı.

10.04.2014 13:09

Karaman'da, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Atatürk Anıtı'na çelenk koyulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, törende yaptığı konuşmada, "Emniyet teşkilatı kuruluşundan bugüne kadar, vatan ve milletin bölünmez bütünlüğünü, halkın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlamak, insan hak ve özgürlüklerini korumak için büyür bir özveriyle çalışmaktadır" dedi. Şahne, Türk polisi bu kutsal görevini yerine getirirken, 21. yüzyılın sosyal, kültürel ve teknolojik gelişmelerini de yakından takip izleyerek, kendisini sürekli eğitmekte ve yenilemektedir" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere protokol üyeleri tarafından kupa ve hediyeleri verildi. Kutlamalarda ayrıca yerel seçimlerde gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı komiserler başta olmak üzere 34 polis memuruna Vali Murat Koca ile Emniyet Müdürü Mehmet Şahne tarafından teşekkür belgesi verildi. Kutlamalar resmigeçit töreninin yapılması ve polisevinde verilen kokteyl ile sona erdi.

Törene Karaman Valisi Murat Koca, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mustafa Akış, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, daire müdürleri, emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıldönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement