Türk Sağlık-Sen'den Dünya Kadınlar Günü Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Türk Sağlık-Sen'den Dünya Kadınlar Günü Açıklaması

Türk Sağlık-Sen\'den Dünya Kadınlar Günü Açıklaması

Türk Sağlık-Sen Eskişehir Şubesi Kadın Komsiyonu Başkanı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bir basın açıklaması yaptı.

07.03.2013 13:45  Güncelleme: 13:54

Türk Sağlık-Sen Eskişehir Şubesi Kadın Komsiyonu Başkanı Ayşe Coşkun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bir basın açıklaması yaptı.

Sendika binasında açıklama yapan Ayşe Coşkun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün kadının çalışma hayatındaki hak arama mücadelesinin adı olduğunu belirtti. '8 Mart'ın, kadınlar için dayanışmanın birlikte mücadele etmenin adı olduğunu ifade eden Coşkun "Burada önemle ifade etmek isteriz ki, çalışma hayatında yaşanan sorunların çözümü için kadınlarımıza da görevler düşmektedir. Sivil toplumda görev alan kadınlar Türk kadınının temsilcisi ve ümididir. Kamuda kadınlarımız artık güçlerinin farkına varmalı ve sorunların çözümü için kendileri mücadele ortamında yer almalıdırlar" dedi.

Coşkun, toplumsal yaşamda ve sendikal hayatta mücadele eden kadınlara başarılar dileyerek, "Türk Sağlık-Sen olarak başta şehit anneleri ve şehit eşleri, sağlık ve sosyal hizmet alanında şifa dağıtan, hizmet veren çalışma arkadaşlarımız olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyoruz" şeklinde konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Sağlık-Sen'den Dünya Kadınlar Günü Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement