Türkiye 3 Bant 1. Lig Play-Off Türkiye Şampiyonası Başladı - Son Dakika
Yerel

Türkiye 3 Bant 1. Lig Play-Off Türkiye Şampiyonası Başladı

Türkiye 3 Bant 1. Lig Play-Off Türkiye Şampiyonası Başladı

Türkiye 3 Bant 1.Lig Play-Off Kulüpler Türkiye Şampiyonası Sinop'ta başladı.

20.01.2012 16:39

Türkiye 3 Bant 1.Lig Play-Off Kulüpler Türkiye Şampiyonası Sinop'ta başladı.

Türkiye Bilardo Federasyonu ile Sinop İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilecek olan Türkiye 3 Bant 1. Lig Play-Off Kulüpler Türkiye Şampiyonası açılış seremonisiyle start aldı. Atatürk Spor Salonu'nda 3 gün sürecek müsabakalara 22 kulüpten 140 sporcu katılıyor.

Açılış seremonisine Vali Vekili Hıdır Kahveci, Belediye Başkanı Baki Ergül, Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Uğur Kurugöllü, İl Gençlik Hizmetleri Müdür Vekili Esma Tanrıkulu ile çok sayıda vatandaş katıldı. Seremonide konuşan Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Uğur Kurugöllü, şampiyonaya katılan tüm sporculara başarılar diledi. Kurugöllü, "Doğal ve tarihi güzelliklerle dolu Sinop'ta bu organizasyonu yapmamızın temel amacı, bilardo sporunun Anadolu'da tabana yayılmasını sağlamak, gençlerimizin bu spora olan ilgilerini arttırmaktır. Ayrıca Avrupa ve dünyada çeşitli başarılara imza atmış olan bilardonun yıldızlarını Sinopluların izlemesine olanak sağlamak istedik. Birbirinden iddialı 22 kulübümüz, 3 gün boyunca şampiyon olabilmek ve Türkiye'yi uluslararası müsabakalarda temsil edebilmek için yarışacaklardır. Bu zor hava koşullarında yarışmaya gelen kulüplerimize ve sporcularına başarılar diliyorum. Birbirinden heyecanlı bu müsabakalara izlemek üzere tüm Sinopluları Atatürk Spor Salonu'na davet ediyor, dünya ve Avrupa şampiyonlarını seyretmekten büyük keyif alacaklarını düşünüyorum. Bizi üç gün boyunca bizleri misafir edecek olan Sinoplulara saygılar sunuyorum" dedi. Federasyon Başkanı Kurugöllü konuşmasının ardından geçen ay Mısır'da düzenlenen Dünya 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda birinci olan Milli Bilardocu Adnan Yüksel'e başarı belgesi verdi.

Belediye Başkanı Baki Ergül ise yaptığı konuşmada, sporcuları Sinop'ta ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Baki Ergül sporcuların tümüne tek tek Sinop'a özgü gemi maketi 'kotra' hediye etti. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye 3 Bant 1. Lig Play-Off Türkiye Şampiyonası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement