Unilig Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Unilig Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası Heyecanı

Unilig Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası Heyecanı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Üniversite Spor Federasyonu Üniversiteler Arası Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 18 Temmuz Spor Salonunda başladı.

27.03.2014 12:10

Gençlik ve Spor Bakanlığı Üniversite Spor Federasyonu Üniversiteler Arası Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 18 Temmuz Spor Salonunda başladı. Şampiyonaya 300 sporcu katıldı.

300 bileğine güvenen genç üniversiteli Düzce Üniversitesi ile Üniversite Spor Federasyonunun düzenlediği Unilig Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasında bir araya geldi. 18 Temmuz Spor Salonunda gerçekleştirilen şampiyonaya Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Öney Abidin Balbay, Düzce Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Reşat Ekinci, BESYO Müdürü Doç. Dr. Kürşat Karacabey, Üniversite Federasyonları Temsilcisi Fatih Kılınç ve 300'ü aşkın sporcu ve antrenör katıldı. Açılış seremonisi Düzce Belediyesi Mehteran takımı ile başlarken daha sonra Düzce Üniversitesi cimnastik grubu ve modern danslar grubu ile devam etti.

Açılış seremonisinin ardından 38 üniversiteden gelen 300 sporcu bileklerini konuşturarak Türkiye şampiyonu olmak için heyecan verici mücadelenin içine girdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Unilig Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement