Urla CHP İlçe Örgütü Dayanışma Yemeği - Son Dakika
Yerel

Urla CHP İlçe Örgütü Dayanışma Yemeği

Urla CHP İlçe Örgütü Dayanışma Yemeği

Urla CHP İlçe Örgütünün birlik beraberlik ve dayanışma yemeği 600 kadar partilinin katılımı ile Çiftlik restoranda yapıldı.

02.06.2012 10:51

Urla CHP İlçe Örgütünün birlik beraberlik ve dayanışma yemeği 600 kadar partilinin katılımı ile Çiftlik restoranda yapıldı.

Yemeğe İzmir Millet Vekillerinden;

Mustafa Moroğlu, Erdal Aksünger, Musa Çam ile eski Bakan ve Millet Vekilleri Yımaz Karakoyunlu, Bülent Baratalı ve Ahmet Ersin katıldı. Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu'nun da katıldığı yemekte İlçe parti üyeleri ile Sivil Toplum Kuruluşlarından da katılım oldu. Gecenin açılış konuşmasını Urla CHP İlçe Başkanı Yusuf Baratalı yaptı "

CHP'nin bir neferi olduğumuza inancımız ve bundan aldığımız kuvvetle partimizi iktidar yapmak için çalışıyoruz. İlçe Örgütüm adına hepinizi selamlıyorum. CHP Urla Örgütünün birlik, dayanışma ve yaza merhaba yemeğine hoş geldiniz" dedi. Millet Vekilleri adına konuşan İzmir CHP Millet Vekili Musa Çam " Genel sekreterim ve Millet Vekili arkadaşlarım adına hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Urla İlçe Örgütünün dayanışma ve özellikle de mücadele yemeğine hoş geldiniz. Zor günlerden geçtiğimiz hepinizin malumu, Sayın Başbakan'ın ağzından çıkan her türlü istek zaman geçirilmeden TBMM' de anında yasalaşıyor. Hafta içinde adı torba yasa denilen yasa ile, THY 'da çalışan 14000 işçimizin sendikal hakkı olan grev hakkı yasak altına alındı. Değerli arkadaşlar hepimize tarihi sorumluluk ve görev düşüyor. CHP'yi iktidara taşımak için elbirliği ile çalışacağınıza inanıyor, Partim adına hepinize iyi akşamlar diliyorum" dedi.

Orkestra Grup Nil'in müziği eşliğinde yenilen yemekte misafirlere karanfil dağıtıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla CHP İlçe Örgütü Dayanışma Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement