Uzunköprü MYO'da Akademik Yılı Açılış Töreni Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Uzunköprü MYO'da Akademik Yılı Açılış Töreni Yapıldı

Uzunköprü MYO\'da Akademik Yılı Açılış Töreni Yapıldı

Trakya Üniversitesi Rektörü Yener Yörük, Uzunköprü MYO'nun 2012 - 2013 akademik yılı açılış töreninde yaptığı konuşmada, her şeyin öğrenciler için olduğunu söyledi.

28.09.2012 20:21  Güncelleme: 10:11

Trakya

Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, Uzunköprü

Meslek

Yüksekokulu'nun 2012-2013 akademik yılı açılış

töreninde yaptığı konuşmada, her şeyin öğrenciler için olduğunu belirterek "Sizlerin daha iyi yetişmesi için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız" dedi.

Uzunköprü Meslek Yüksek Okulu'nun Akademik Açılış Töreni dün Okul Müdürü Prof. Dr. Erol Çakır ve öğretim üyelerinin Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başladı.

2012-2013 akademik açılış törenine aynı gün Uzunköprü Meslek Yüksekokulu amfi salonunda gerçekleştirilen programla devam edildi. Burada,

saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikler, Uzunköprü Meslek Yüksek Okulu'nun tanıtım sunumu ile devam etti. Buradaki törene T.Ü. Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, İlçe Kaymakamı Uğur Kolsuz, Öğretim Üyeleri, öğrenciler, öğrenci velileri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Yener Yörük, her şeyin öğrenciler için olduğunu belirterek "sizlerin daha iyi yetişmesi için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız." dedi. Yörük "Bu yıl rektör ile birlikte Trakya Üniversitesi'nin vizyonu da değişti. Burada görülen dersler genellikle bilişim ağırlıklıdır. Bunun için de öğrencilerimizin yabancı dillerinin iyi derece de olması gerekmektedir. Bu konuda üniversite olarak elimizden gelen her türlü katkıyı sağlamaya, uygulanabilirliği olan her projenize destek vermeye hazırız." şeklinde konuştu.

Açılış töreni Trakya Üniversitesi Balkan Araştırmaları Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Günşen'in "Balkanlar ve Balkan Türklüğü" konulu ilk dersinin ardından tören açılış kokteyli ile sona erdi. Kokteylin ardından heyet Uzunköprü 'ye yeni yapılan Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksek Okulu'nun inşaatını gezip incelemelerde bulundu.

28.09.2012 19: 51: 49

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uzunköprü MYO'da Akademik Yılı Açılış Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement