Vali Abdullah Erin Yaralı Polisleri ve Vatandaşları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Abdullah Erin Yaralı Polisleri ve Vatandaşları Ziyaret Etti

Vali Abdullah Erin Yaralı Polisleri ve Vatandaşları Ziyaret Etti

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde meydana gelen kavga olayında yaralanan 2’si polis toplam 4 kişiyi Adıyaman Valisi Abdullah Erin ziyaret etti.

18.12.2016 11:04

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde meydana gelen kavga olayında yaralanan 2'si polis toplam 4 kişiyi Adıyaman Valisi Abdullah Erin ziyaret etti.

Yaşanan olaydan sonrası İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy ve İl Emniyet Müdür Vekili İbrahim Kaba ile birlikte Kahta'ya gelen Vali Abdullah Erin, Kahta Kaymakamlığına giderek İlçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya'dan bilgi aldı.

Vali Erin ve Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak'ın da içinde bulunduğu heyet, daha sonra Kahta Devlet Hastanesinde tedavileri süren yaralıları ziyaret etti. Yaralıların sağlık durumları hakkında Hastane Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost ve ilgili hekimlerden bilgi alan Vali Abdullah Erin, iki grup arasında meydana gelen kavga sonucu yaşanan arbede de 2 polis memuru ve 2 vatandaşın yaralandığını ardından da olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın devam ettiğini ifade etti.

Yaşanan olayın siyasi veya ideolojik yönü olmadığına dikkat çeken Kahta İlçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, halkın yalan yanlış haberlere itibar etmemesi gerektiğini söyledi.

Kahta Devlet Hastanesinde yaralıları ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi alan Vali Abdullah Erin ise, Kahta ilçesinde iki grup arasında meydana gelen kavga sonucu yaşanan arbede de iki polis memuru ve iki vatandaşın yaralandığını ve olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın devam ettiğini söyledi.

Vali Abdullah Erin, Kahta Devlet Hastanesindeki ziyaretinin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde de aynı olaydan dolayı tedavi gören yaralı polis memuru ve vatandaşın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Abdullah Erin Yaralı Polisleri ve Vatandaşları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement