Vali Aksoy, Görevleri Sona Erecek İl Encümen Üyelerine Plaket Verdi - Son Dakika
Yerel

Vali Aksoy, Görevleri Sona Erecek İl Encümen Üyelerine Plaket Verdi

Vali Aksoy, Görevleri Sona Erecek İl Encümen Üyelerine Plaket Verdi

Vali Hüseyin Aksoy, yerel seçimlerden sonra görevleri sona erecek İl Genel Meclisi üyelerine düzenlenen törende plaket verdi.

20.03.2014 18:05

Vali Hüseyin Aksoy, yerel seçimlerden sonra görevleri sona erecek İl Genel Meclisi üyelerine düzenlenen törende plaket verdi.

İl Genel Meclisi salonunda düzenlenen törende konuşan Aksoy,  30 Mart itibari ile İl Genel Meclisi'nin görevini tamamlayacağını hatırlattı.

Vali Aksoy, şunları söyledi:

"Tüm meclis üyelerimiz güzel bir ahenk içerisinde çalışmalar gerçekleştirdiler. Bu yeni dönemde yapılan çalışmaları daha iyi noktalara taşımak için Büyükşehir Belediyemiz görev anlamında yer alan diğer kurumlarda çalışmalarını yürüteceklerdir.  İl Genel Meclisimizde görev alan bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Dört yıl beraber çalıştık. Bu süreci beraber geçirdik. Bu anlamda da meclisimiz ve üyelerimizle güzel bir uyum içerisinde başarılı çalışmalar gerçekleştirdik. Hepsine teşekkür ediyorum."

Aksoy'un konuşmasının ardından  encümen üyeleri Mustafa Numanoğlu, Mustafa Baş, Ali Yiğit, Cengiz Güngor, Mehmet Kurt  ile İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcıları Muzaffer Kayaoğlu, Recep Aydın ve İl Özel İdaresi personeline Vali Aksoy tarafından plaket verildi.

Törene ayrıca İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili ve Vali Yardımcısı Haluk Şimşek, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt ve İl Özel İdaresi yöneticileri katıldı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Aksoy, Görevleri Sona Erecek İl Encümen Üyelerine Plaket Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement