Vali Alimoğlu Hatso'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Alimoğlu Hatso'yu Ziyaret Etti

Vali Alimoğlu Hatso\'yu Ziyaret Etti

Hakkari Valisi Vali Orhan Alimoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Ahmet Şen'i ziyaret etti.

11.07.2012 18:38

Hakkari Valisi Vali Orhan Alimoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Ahmet Şen'i ziyaret etti.

Aksaray Valiliği'nden Hakkari Valiliği'ne atanan Alimoğlu, daha önce kendisine ziyarette bulunan

HATSO Başkanı Ahmet Şen'e beraberinde bulunan Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mahmut Çağlayan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Süleyman Kaya, Sağlık Müdürü Ahmet Ögedey ve Milli Eğitim Müdür Vekili Kemal Tanyürek ile birlikte nezaket ve iadeyi ziyaretinde bulundu. Vali Alimoğlu ve beraberindekiler Başkan Şen, Meclis Başkanı Cemal Erip, yönetim kurulu ve meclis üyeleri tarafından kapıda karşılandı.

Vali Alimoğlu'n,a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şen, "Sayın Valimizin Emniyet Müdürümüz, İl Jandarma Komutanımız ve kurum müdürleriyle birlikte odamızı ziyaret etmesi bizleri onurlandırmıştır. Hakkari'de yaşanan sorunları beraber yaşıyoruz. Bu havayı hep birlikte soluyup teneffüs ediyoruz. Bu sorunların üstesinden de inşallah birlikte geleceğiz. Birkaç gündür huzurlu günler geçiriyoruz. İnşallah bundan sonra da hep böyle olur. Huzurlu günler geçirirsek, ticarette de kazanacağız. Huzursuz geçirdiğimiz dönemleri inşallah huzurlu hale getireceğiz. İnşallah daha huzurlu ve güzel günler geçireceğiz. Bizleri ziyaret eden sayın valimiz başta olmak üzere beraberindekilere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Vali Alimoğlu da, HATSO Başkanı Ahmet Şen'in de kendisini ziyaret ettiğini hatırlatarak, "Ben de iadeyi ziyarette bulunmak istedim. Bu nedenle de emniyet müdürümüz, jandarma komutanımız ve kurum müdürlerimizle kalabalık bir şekilde başkanımızı ziyaret ettik. Başkanımızın dediği gibi huzur ve güvenli bir ortamda yaşamak için hep beraber çalışacağız. Huzur ve güven ticaretle olur. Ticaretin olmadığı yerde huzur olmaz. İlimizde ticaretin gelişmesi için hep birlikte çalışacağız" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Alimoğlu Hatso'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement