Vali Bektaş'ın Kabulü - Son Dakika
Yerel

Vali Bektaş'ın Kabulü

Vali Bektaş\'ın Kabulü

Slovakya’da düzenlenen Dünya Yıldızlar Grekoromen Güreş Şampiyonasında 42 kiloda ikinci olan Manisa Özel Şehzade Mehmet Anadolu Lisesi öğrencisi ve Akhisar Belediyespor Güreş Takımın sporcusu Kerem Kamal, Vali Erdoğan Bektaş tarafından ödüllendirildi.

18.07.2014 18:45

Slovakya'da düzenlenen Dünya Yıldızlar Grekoromen Güreş Şampiyonasında 42 kiloda ikinci olan Manisa Özel Şehzade Mehmet Anadolu Lisesi öğrencisi ve Akhisar Belediyespor Güreş Takımın sporcusu Kerem Kamal, Vali Erdoğan Bektaş tarafından ödüllendirildi.

Geçen ay Slovakya'da yapılan 46 ülke sporcusunun yarıştığı şampiyonada gümüş madalya kazanarak Türkiye'yi gururlandıran Kerem Kamal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hatun Sarıkaya, Akhisar Belediyespor'dan Süleyman Güngör ile Vali Bektaş'ı ziyaret etti.

Elde ettiği başarıdan dolayı milli sporcu Kerem Kamal'ı kutlayarak, başarılarının devamını beklediklerini belirten Vali Bektaş, başarılı sporcuya altın ve çeşitli hediyeler verdi.

Kerem Kamal da dünya şampiyonasında böyle bir derece almanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek bundan sonra da yeni başarılar elde etmek için daha çok çalışacağını söyledi. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Bektaş'ın Kabulü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement