Vali Çiftçi, Herkesi Çambaşı Yaylası'nın Doğasını Görmeye Davet Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Çiftçi, Herkesi Çambaşı Yaylası'nın Doğasını Görmeye Davet Etti

Vali Çiftçi, Herkesi Çambaşı Yaylası\'nın Doğasını Görmeye Davet Etti

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, herkesi Çambaşı Yaylası'nın doğasını görmeye davet etti.
Kabadüz Kaymakamlığı'nın düzenlediği doğa yürüyüşüne katılan Ordu Valisi Kenan Çiftçi ve beraberindekiler, Çambaşı Yaylası'nın doğasına hayran...

09.11.2013 21:34

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, herkesi Çambaşı Yaylası'nın doğasını görmeye davet etti.

Kabadüz Kaymakamlığı'nın düzenlediği doğa yürüyüşüne katılan Ordu Valisi Kenan Çiftçi ve beraberindekiler, Çambaşı Yaylası'nın doğasına hayran kaldı.

Kabadüz Kaymakamlığı'nın düzenlediği doğa yürüyüşü Çambaşı Yaylası Kale Boynu Obası'ndan başlayarak, Gerçe Şelalesi'ne kadar sürdü. Kaymakamlıkça 8 kilometrelik yürüyüşün sonunda katılımcılara, semaver çay ve haşlanmış patates ikramı yapıldı.

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, doğanın her türlü rengini seyretmekle gözlerinin müthiş derecede zevk aldığını söyledi.

Tüm doğanın güzelliğini en güzel şekilde hissettiklerini ifade eden Vali Çiftçi, "Kale Boynu Obası'ndan başlayan yürüyüşümüz son noktasında bulunan ve adeta bir gelinin duvağı gibi akan Gerçe Şelalesi'nin güzelliği üzerimizdeki tüm yorgunluğumuzu aldı. Yürüyüşün sonunda gördüğümüz bu manzara hepimize büyük keyif verdi" dedi.

Çambaşı Yaylası'nın doğal güzelliğini tüm dünyanın görmesini istediğini belirten Vali Çiftçi, "Ben bütün dünyayı buradaki doğayı görmesi için buraya davet ediyorum. Çünkü biz buradaki bütün güzellikleri tüm dünya ile paylaşmak istiyoruz. İnşallah bu gezilerimiz mevsimin her ayında ilimizin farklı ilçelerinde yapılır" şeklinde konuştu.

Vali Çiftçi, doğa yürüyüşünü düzenleyen Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı'ya ve Kabadüz Müftülüğü'ne canı gönülden teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Doğa yürüyüşüne; Ordu Valisi Kenan Çiftçi, İl Jandarma Alay Komutanı Şeref Çakmak, Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Gülderen, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, Orduspor Genel Müdürü Yavuz Şahin, Ordu UMKE, Ordu Bisiklet Safari Gençlik Spor Kulübü üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Çiftçi, Herkesi Çambaşı Yaylası'nın Doğasını Görmeye Davet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement