Vali Çiftçi, İçişleri Personelleriyle Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Vali Çiftçi, İçişleri Personelleriyle Bayramlaştı

Vali Çiftçi, İçişleri Personelleriyle Bayramlaştı

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, ramazan bayramı öncesinde, İçişleri Bakanlığı'na bağlı birimlerde görev yapan personellerle bayramlaştı.

07.08.2013 14:06

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, ramazan bayramı öncesinde, İçişleri Bakanlığı'na bağlı birimlerde görev yapan personellerle bayramlaştı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen bayramlaşma merasimine, İl Jandarma Komutanı Albay Şeref Çakmak, Vali Yardımcıları Ömer Adar, Niyazi Erten, Engin Avcı, İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan rütbeli personel ile valilik birim müdürleri ve personelleri katıldı.

Bayramlaşma merasimine katılan personellerle bayram üzerine bir süre sohbette bulunan Vali Kenan Çiftçi, "Sizler bizim mesai arkadaşlarımsınız. Asıl işi yapan, işin mutfağında, işin ehli olan sizlersiniz. Dolayısıyla bizler, sizlerle ailecek ayrılmaz bir bütünün parçaları gibiyiz. Bizler bir aileyiz. Bu sebeple bayram öncesinde sizlerin bayramını kutlamak ve muhabbet etmek için bir araya geldik" dedi.

"Sevinçler paylaşıldıkça artar, üzüntüler paylaşıldıkça hafifler" diyen Vali Çiftçi, Bayramların, mutluluk, ferahlık, rahatlık, sevinç, neşenin yaşandığı, güllerin, şekerlerin dağıtıldığı, hediyeleşmenin olduğu günler olduğunu söyledi.

Eski Ramazan ayı kutlamalarıyla, şimdiki Ramazan ayı kutlamalarına da değinen Vali Çiftçi, Ramazan aylarının insanların bir araya geldiği ve düşmanlıkların unutulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının, sohbet ve muhabbet ortamlarının oluştuğu müstesna günler olduğunu ifade etti.

Herkese, çocuklarıyla, anne-babalarıyla, akrabalarıyla, komşularıyla ve arkadaşlarıyla birlikte güzel bir bayram geçirmeleri dileğinde bulunan Vali Çiftçi, "Bayramı, bayram gibi hep beraber, elbirliği ile yaşarız. Ben, hem sizlerin, hem de anne-babalarınızın, çocuklarınızın, akrabalarınızın, komşularınızın, arkadaşlarınızın bayramını şimdiden kutluyorum. Allah bayramınızı mübarek etsin. Allah nice bayramlara huzurla, gönül rahatlığı ile sağlık ve sıhhat içerisinde hepimizi ulaştırsın" şeklinde konuştu - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Çiftçi, İçişleri Personelleriyle Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement