Vali Erin İftar Sofrasında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Vali Erin İftar Sofrasında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Vali Erin İftar Sofrasında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Kahta ilçesine bağlı Güzelçay Köyünde köylülerle iftar açtı.

04.06.2017 16:12

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Kahta ilçesine bağlı Güzelçay Köyünde köylülerle iftar açtı.

Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Salman'ın daveti üzerine Güzelçay Köyüne giden Vali Abdullah Erin'i köy girişinde 13 köy muhtarı ile Güzelçay Köyü halkı karşıladı.

Güzelçay Köyündeki programda Vali Abdullah Erin'e İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Avukat Sami Işık, İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü ile İl Genel Meclis Üyeleri eşlik etti. Karşılama sonrası Vali Abdullah Erin, okunan ezan sonrası yaklaşık 300 kişinin katıldığı iftar yemeğinde köylülerle birlikte iftarını açtı. Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Salman, programa katılan Vali Abdullah Erin ve tüm davetlilere teşekkür etti. İftar yemeğinin ardından köylülerle bir süre sohbet eden Vali Abdullah Erin, "Mağfireti ve bereketi bol ramazan ayında alın terini toprak ile buluşturan Kahta ilçemize bağlı Güzelçay Köyünde köylü kardeşlerimizin sofrasında bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Bütün köylü kardeşlerimin ramazan ayını tebrik ediyorum. Ramazan ayının ilimize, ülkemize ve tüm İslam ümmetine barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Cenabı Allah'tan diliyorum. Yüce Allah, Ramazan ayının geri kalan günlerini de dolu dolu yaşayarak ve birbirimize dua ederek geçirmeyi nasip etsin. Ramazan ayı, birlik, beraberlik ve paylaşma duygularının en yoğun olarak yaşandığı aydır" dedi. İftar Sonrası Vali Abdullah Erin, Güzelçay Köyüne komşu 13 köyün muhtarı ile bir araya gelerek ihtiyaç ve sorunları dinledi. Köy Muhtarlarının ilettiği sorunları tek tek not aldıran Vali Abdullah Erin, dile getirilen sorunların tümünü zaman içerisinde ve imkanların elverdiği ölçüde çözeceklerini ifade etti.

Güzelçay Köyü dönüşünde Mülk Köyünün içinde geçen Vali Abdullah Erin, makam aracından inerek etrafını saran çocuklara oyuncak ve çeşitli hediyeler verdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Erin İftar Sofrasında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement