Vali Kahraman'dan Köylere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Kahraman'dan Köylere Ziyaret

Vali Kahraman\'dan Köylere Ziyaret

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan’ın Refahiye ilçesine giderek Kaymakam Sedat Ateş ile birlikte Aslanyusuf ve Salur Köylerini ziyaret ettiler.

20.09.2015 17:19

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan'ın Refahiye ilçesine giderek Kaymakam Sedat Ateş ile birlikte Aslanyusuf ve Salur Köylerini ziyaret ettiler.

Köydeki vatandaşların sofralarına konuk olan Vali Kahraman, köylerde incelemelerde bulunarak vatandaşların sorunlarını dinledi.

Aslanyusuf Köyü'ndeki ziyaretinde köylüler ile birlikte yemek yiyerek bölge hakkında bilgi alan Vali Kahraman, köy meydanına inerek hep birlikte yürüdüler. Burada Köy Konağı ve çeşitli çalışmaların devam ettiği yatırımları inceleyen Vali Kahraman, köylülere kolaylıklar diledi. Köy sakinleri, Erzincan Valiliği'nin katkıları ile bu çalışmaların yapıldığını belirterek, "Allah devletimizden razı olsun. Vali olarak sizi de köyümüzde görmek bizleri çok mutlu etti. Aynı sofrada ekmeğimizi yemeniz bize büyük moral oldu" dediler.

Köylülere teşekkür eden Vali Kahraman incelemelerin ardından Salur Köyü'ne gitti. Burada yol kenarında oturan vatandaşlarla sohbet eden Vali Kahraman, köy sakinlerinden köyleri hakkında bilgi aldı. Köyde incelemelerde bulunarak; vatandaşlarla kahve içen Vali Süleyman Kahraman, yoğun ilgi ile karşılandı. Köy sakinleri ziyaretlerinden dolayı Vali Süleyman Kahraman'a teşekkür ederek; "Allah sizin gibi Valiyi başımızdan eksik etmesin" diyerek dua ettikleri belirtildi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Kahraman'dan Köylere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement