Vali Kahraman Veteriner Hekimler Odasının İftar Programına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Vali Kahraman Veteriner Hekimler Odasının İftar Programına Katıldı

Vali Kahraman Veteriner Hekimler Odasının İftar Programına Katıldı

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve eşi Muhsine Kahraman, Veteriner Hekimler Odası’nın düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı.

13.07.2015 14:36

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve eşi Muhsine Kahraman, Veteriner Hekimler Odası'nın düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı.

Alemdaroğlu Otel'de düzenlenen İftar programına Vali Süleyman Kahraman ve eşi Muhsine Kahraman ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muammer Doğan, Erzincan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sırrı Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün ve davetliler katıldı.

Programda konuşan Veteriner Hekimler Odası Başkanı Serkan Kütük, katılımcılara teşekkür ederek, yaz döneminde sokak hayvanlarının sıcaklara karşı savunmasız kaldıklarını bunun için vatandaşların duyarlı olmaları yönünde mesaj verdi.

Düzenlenen iftar programında konuşan Vali Süleyman Kahraman; "Bu ramazan akşamında hepinizi selamlıyorum. Sizinle birlikte olmaktan çok mutluyum. Hayatımızın bir parçası olan hayvanlarla ilgilendiğiniz için son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Ramazanın çok büyük nimetleri var. Ramazan olmasa belki de bir arada olmamız zor olacak. Birbirimize sevgilerimizi bağlılığımızı gösteriyoruz. Ramazan ayını yoğun bir manevi hizmetle geçiriyoruz. İlimizde Ramazan ayının birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde geçtiğini görüyorum." dedi.

Konuşmasının devamında Veteriner Hekimlere seslenen Vali Kahraman, Veterinerlerin Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy ile meslektaş olduklarını ifade ederek; "Sizler özellikle hayvanların bakımı ve beslenmesinde önemli görevler üstleniyorsunuz. İçerisinde bulunduğumuz ve sıcaklıkların had safhada olduğu yaz ayları sebebiyle sizlere ve değerli halkımıza, sesimizin ulaştığı yere kadar şunu ifade etmek istiyorum, sokak hayvanlarını aç susuz bırakmayalım. Hayvanları sevelim ve koruyalım onların da hayatımızın bir parçası olduğunu unutmayalım. Allah'ın hiçbir şeyi sebepsiz yaratmadığını da unutmayalım." dedi.

Veteriner Hekimlerin mesleki sorunlarının olduğunu, bu sorunların giderilmesi için gerekli çalışmaların yapıldığını ifade eden Vali Süleyman Kahraman, düzenlenen iftar programı vesilesiyle davetlilerin yaklaşan Kadir Gecesi'ni ve Ramazan Bayramı'nı tebrik etti. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Kahraman Veteriner Hekimler Odasının İftar Programına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement