Vali Kemelek'e Kadın Derneklerinden Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Kemelek'e Kadın Derneklerinden Ziyaret

Vali Kemelek\'e Kadın Derneklerinden Ziyaret

Sivas'ta faaliyet gösteren kadın dernekleri "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla Vali Kemelek'i ziyaret ettiler.

08.03.2013 11:08

Sivas'ta faaliyet gösteren kadın dernekleri "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla Vali Kemelek'i ziyaret ettiler.

Cumhuriyet Kadınları Derneği, Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği, Yardım Severler Derneği,Üretici Kadın Girişimciler Derneği, Sivas 58 Kadın Girişimciler Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği, Cem Vakfı Sivas Şube Başkanlığı, Sivas Anadolu Kadınları Derneği, Miliiyetçi Kadınlar Derneği ve Gül Hanımları Derneği Vali Zübeyir Kemelek'i ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Zübeyir Kemelek " 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle tüm kadınlarımıza huzur diliyorum. Gönül ister ki bütün kadınlar barış ve huzur içerisinde olsun ama hepsinin aynı huzurda şuanda olmaları mümkün değil sadece ilimizde 132 kadın koruma altında bu sayınında giderek azalmasını arzu ediyorum" dedi.

Vali Kemelek ayrıca tüm kadınların "8 Mart Dünya Kadınlar Gününü" kutladı.

Ziyaret eden dernekler adına Vali Kemelek'ten isteklerini dile getiren Cumhuriyet Kadınları Derneği Sivas Şube Başkanı Nurten Yanalak

her yerden olduğu gibi Sivas'ta da kadınların şiddet gördüğünü belirterek kadınlara uygulanan şiddet ve bu şiddete meyilli olanların psikolog eşliğinden yardım almaları gerektiğini ve kız erkek çocuk ayrımı yapılmaması için ailelerin bu konuda eğitilmesini istedi.

Ziyarette ayrıca Vali Zübeyir Kemelek'in eşi Zehra Kemelek ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Zafer Yıldırım'da hazır bulundu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Kemelek'e Kadın Derneklerinden Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement