Vali Vekili Seçilmiş, Elektrik Sorununu Taraflarla Görüştü - Son Dakika
Yerel

Vali Vekili Seçilmiş, Elektrik Sorununu Taraflarla Görüştü

Vali Vekili Seçilmiş, Elektrik Sorununu Taraflarla Görüştü

Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, son günlerde yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili konunun ilgilileriyle toplantı düzenledi.

18.12.2013 15:55

Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, son günlerde yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili konunun ilgilileriyle toplantı düzenledi.

Toplantı sonrasında açıklama yapan Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, Şanlıurfa gündeminde yer alan elektrik kesintilerinin önemli sorun teşkil ettiğini dile getirerek, konunun çözümü için tüm kurumların büyük bir çaba içerisinde olduğunu belirtti.

Vali Vekili Seçilmiş, sadece yerelde kendilerinin değil; konunun çözümü için Ankara'da başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik olmak üzere siyasilerin de girişimlerinin olduğunu kaydetti.

Yaşanan kesintilerin vatandaşı, esnafı ve sanayiciyi mağdur ettiği gibi dağıtım şirketini de mağdur ettiğini kaydeden Seçilmiş, bu mağduriyetlerin önlenmesi için bir araya geldiklerini ve bazı önemli kararlar aldıklarını belirtti.

Alınan kararlardan bir tanesinin kesintilerin minimize edilmesi olduğunu söyleyen Vali Vekili Seçilmiş, fabrikalara da kesinlikle kesinti yapılmayacağının altını çizdi. Seçilmiş, alınan bir diğer kararın ise vatandaşın kendisini hazırlaması ve gerekli tedbirleri alabilmesi adına, yapılacak olan kesintilerin tarihinin Dedaş tarafından bir ay önceden bildirilmesi olduğunu ifade etti.

Kesintilerin sona erdirilmesi için Ankara'da çalışmaların devam ettiğini dile getiren Vali Vekili Seçilmiş, vatandaşlardan da bir ricada bulunarak, "Hak aramak bir özgürlük ama haklarını ararken şiddete başvurmamalılar. Bizlere de biraz zaman tanımalılar. Bu konuyu özellikle vatandaşlarımızdan rica ediyoruz. Ankara ve tüm kurumlarımız sorunun çözümü için seferber olmuş durumda, sorunun çözümü için uğraşıyorlar" dedi.

Makamda yapılan toplantıya; İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Ünsal Bulut, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eyüp Sabri Ertekin ve Dedaş İl Müdürü Esin Eroğlu katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Vekili Seçilmiş, Elektrik Sorununu Taraflarla Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement