Vali Yılmaz Öğretmenleri Dinledi - Son Dakika
Yerel

Vali Yılmaz Öğretmenleri Dinledi

Vali Yılmaz Öğretmenleri Dinledi

Tablet bilgisayar dağıtım töreni için Sosyal Bilimler Lisesine giden Vali Şerif Yılmaz, öğretmenlerle bir araya geldi.

18.02.2014 14:58

Tablet bilgisayar dağıtım töreni için Sosyal Bilimler Lisesine giden Vali Şerif Yılmaz, öğretmenlerle bir araya geldi.

Kütahya Sosyal Bilimler Lisesinde Fatih Projesi kapsamında yapılan tablet bilgisayar dağıtım törenine katılan Vali Şerif Yılmaz, öğrencilere yaptığı tablet bilgisayar dağıtımından sonra, öğretmenler odasında, öğretmenlere verilen tablet bilgisayarları teslim ederek onların istek ve arzularını dinledi.

Vali Şerif Yılmaz, "Yetişmiş insan gücümüzün olması, beynimizin olması hayata geçirilecek ekibimizin olması, ülkemiz kaynaklarının olması, en büyük zenginliğimizdir diye düşünüyorum. O nedenle bunu en iyi şekilde kullanıp, eğitim camiamızın içerisinde aktif olarak değerlendirilmesinde yarar var. Yine biraz önce aşağıda çocuklarla konuşurken, bugün dünyanın öbür ucundaki bilgiye, laboratuvara veya kütüphaneye ulaşma imkanımız olduğunu bir kez daha gözlemledim. Bu imkanı en iyi şekilde kullanıp çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesini sağlamamız lazım. O nedenle sizlerle burada sohbet edelim istedik. Tabi biz Kütahya olarak da, genel olarak söylemekte yarar var, eğitim de belli bir seviyenin üzerindeyiz. O nedenle ben tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Fiziki olarak belli bir seviyenin üstündeyiz. O nedenle bizim eğitim ile ilgili temel problemimiz nedir? Deseniz, pek fazla problemimiz yok. Sadece bundan sonra artık ülkenin kalitesinin ve seviyesinin artırılmasına yönelik çalışma ve gayretler var. Bunlar hep beraber yapacağımız çalışmalarla hayata geçirilecek. Burada elde ettiğimiz birikim ve tecrübelerle hep beraber eksiklerimiz varsa bunu da görmek suretiyle gidermenin yollarını araştırırız. Ama genel itibariyle söylediğim gibi biz, Kütahya ili genelinde belli bir seviyeyi yakalamış durumdayız. Ben bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonrada başarılar diliyorum. İnşallah aynı şekilde çocuklarımızın yetişmesi için, geleceğimizin daha iyi kurgulanması ve hazırlanması için, aynı fedakarlıkların devam etmesini diliyorum" dedi.

Öğretmenlere yapılan Tablet Bilgisayar dağıtım törenine Vali Şerif Yılmaz, Vali Yardımcısı Metin Selçuk, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve Okul idarecileri katıldı.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yılmaz Öğretmenleri Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement