Amasya Valisi Çomaktekin'den Çatkapı İftar - Son Dakika
Yerel

Amasya Valisi Çomaktekin'den Çatkapı İftar

Amasya Valisi Çomaktekin\'den Çatkapı İftar

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, iftar vaktinden kısa bir süre önce evlerinde ziyaret ettiği Gönül-Halil Tırpan çiftiyle birlikte iftar yaptı.

22.07.2014 10:05  Güncelleme: 10:00

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, iftar vaktinden kısa bir süre önce evlerinde ziyaret ettiği Gönül-Halil Tırpan çiftiyle birlikte iftar yaptı.

Tırpan ailesiyle birlikte iftar yapmaktan mutluluk duyduğunu belirten Vali Çomaktekin, "Kendileri uzun yıllardır sürdürdükleri evliliklerinde birbirlerine karşı gösterdikleri sevgi ve saygı, yetiştirdikleri evlatları ile toplumumuza örnek olacak bir ailedir.Mutlu olabilmeyi ve paylaşmayı bilen bu ailemizin hayat tecrübelerinden faydalanmak, onlarla sohbet edip, anılarını dinlemek bizleri ayrıca mutlu etti. Kendilerinin bu yaşantısının gençlerimize örnek olmasını temenni ediyor, Halil amca ve Gönül teyzemizin yaklaşan Ramazan Bayramını şimdiden tebrik ediyorum" dedi.

Yaşamı boyunca birçok farklı işte çalıştığını anlatan Halil Tırpan da, çalışarak kazandığı para ile idare ederek evlatlarını en iyi şekilde yetiştirmeye gayret gösterdiklerini söyledi.

Gönül Tırpan da, sofralarına konuk olan Vali Çomaktekin'e teşekkür etti.

Çomaktekin, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Ahmet Duman, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü A. Hamdi Yanık, Amasya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Davulcu'nun da katıldığı yemeğin ardından eve gelen Tırpan çiftinin komşularıyla birlikte çay içip sohbet etti. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amasya Valisi Çomaktekin'den Çatkapı İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement