Van'da 6552 Sayılı Torba Yasa Değişiklikleri Anlatıldı - Son Dakika
Yerel

Van'da 6552 Sayılı Torba Yasa Değişiklikleri Anlatıldı

Van\'da 6552 Sayılı Torba Yasa Değişiklikleri Anlatıldı

Van Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanlığı Eğitim ve Koordinasyon Birimi, 6552 sayılı Torba Yasa değişiklikleri konulu bir seminer düzenledi.

23.11.2015 14:06  Güncelleme: 14:23

Van Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanlığı Eğitim ve Koordinasyon Birimi tarafından '6552 sayılı Torba Yasa' değişiklikleri konulu bir seminer düzenlendi.

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin konferans salonunda düzenlenen seminere Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Vekili ve Tıbbı Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Metin Erdem, İdari Hizmetler Başkanı İkram Dağaç, Mali Hizmetler Başkanı Ramazan Akçakaya ve Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Cafer Alhan, İpekyolu Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Necat Almalı, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Mehmet Aktaş olmak üzere bağlı tüm sağlık tesislerinin idari, mali işler müdürleri, satın alma sorumluları, hizmet alımı, hak ediş ve fiyat farkı hesaplaması yapan tüm birim personelleri katıldı.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Avukatı Burak Övüç tarafından, KAMU-TECH Satış Müdürü Rıza Karaman'a katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Van'da 6552 Sayılı Torba Yasa Değişiklikleri Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement