Vedaş Bölge Müdürü Türüt ve Heyeti Muş'ta - Son Dakika
Yerel

Vedaş Bölge Müdürü Türüt ve Heyeti Muş'ta

Vedaş Bölge Müdürü Türüt ve Heyeti Muş\'ta

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) Bölge Müdürü Zafer Türüt, Türkerler Holding İnsan Kaynakları Mali Direktörü Mustafa Tural ve VEDAŞ Muş İl Müdürü Mehmet Erbil, Muş’taki kamu kurumları ziyaret ederek, VEDAŞ hakkında bilgi verdiler.

27.02.2014 15:24

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) Bölge Müdürü Zafer Türüt, Türkerler Holding İnsan Kaynakları Mali Direktörü Mustafa Tural ve VEDAŞ Muş İl Müdürü Mehmet Erbil, Muş'taki kamu kurumları ziyaret ederek, VEDAŞ hakkında bilgi verdiler.

Van Gölü Elektrik Dağıtım Ananom Şirketi (VEDAŞ) Bölge Müdürü Zafer Türüt ve beraberindekiler, Muş Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'yı makamında ziyaret etti. Türüt, VEDAŞ hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'ya bilgi vererek, çalışma prensiplerini anlattı. Türüt, zaman zaman bazı okulların elektrik faturalarının ödenmesinde sıkıntı olduğunu belirterek, Muş Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bu konuda duyarlı olduğunu söyledi. Türüt, "Holding İnsan Kaynakları Mali Direktörü Mustafa Tural ve VEDAŞ Muş İl Müdürü Mehmet Erbil ile birlikte Muş'taki bazı kurumları ziyaret etmek için buradayız. Bizde zaman zaman bazı kurumlarda sıkıntılar olabiliyor. Ama Muş Milli Eğitim Müdürlüğü bu konuda hassasiyet gösteriyor. Ödenmemiş bazı faturalarımız elbette ki var. Ama onlarda okullardan kaynaklanan sıkıntılardır. Biz bu duyarlılığın devam etmesini hatırlatarak, VEDAŞ olarak özelleştiğimiz için bazı yükümlülüklerimizi yerine getirmek adına bu tahsilatları yapmak zorunda olduğumuzu hatırlatmak isterim" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurum olarak VEDAŞ'a borçlarının olmadığını vurguladı. Tatlı, "Eğitim camiası olarak bizim borçlu olmamız söz konusu olamaz. Biz gereken duyarlılığı gösterip, sadece VEDAŞ'a değil, diğer bütün ihtiyaçlarımızın ödeneklerini zamanında çıkarıyoruz. Bazı okullarımız faturalarını göndermemiş olabilirler veya gecikme olmuş olabilir. Ancak biz bunlarında tespitini yapıp ödemelerini yapıyoruz" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vedaş Bölge Müdürü Türüt ve Heyeti Muş'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement