Veli Kızılkaya Şanlıurfaspor'da - Son Dakika
Yerel

Veli Kızılkaya Şanlıurfaspor'da

Veli Kızılkaya Şanlıurfaspor\'da

Şanlıurfaspor, teknik direktör Cihat Arslan'ın raporu doğrultusunda savunma oyuncusu Kızılkaya ile anlaşmaya vardı.

22.06.2014 13:41

Şanlıurfaspor, geçtiğimiz sezon Adanaspor forması giyen Veli Kızılkaya ile bir yıllığına anlaştı. İstanbul'da kendisini sarı yeşilli renklere bağlayan imzayı atan Veli, Şanlıurfaspor'da oynamaktan mutlu olacağını söyledi.

Şanlıurfaspor Asbaşkan ve Kulüp sözcüsü Nabi Kırmızı, 2. Başkan Aslan Akyürek, Futbol Şube Sorumluları Maruf Güneş ve Nihat Kırmızı'nın da hazır bulunduğu imza töreninde bir yıllığına Şanlıurfaspor'la anlaşan Veli Şanlıurfaspor forması ile poz verdi.

Kütahya İl Özel İdarespor'da futbola başlayan Veli, sırasıyla Kütahyaspor, Kahramanmaraşspor, Bucaspor, Kayseri Erciyesspor, Boluspor, Göstepe ve son olarak Adanaspor formalarını giydi.

Hırslı futbolu ile dikkat çeken ve stoper mevkiinde oynayan Veli geçen sezonun ilk altı maçında cezası nedeniyle forma giyemezken, cezasının bitimi toplamda 25 maçta forma giydi.

GÖKSU VE GÖKHAN DA İMZAYI ATTI

Bu arada Şanlıurfaspor'un daha önce duyurduğu transferleri Göksu Alhas ve Gökhan Alsan resmi sözleşmeye imza attı. Trabzonspor'dan transfer edilen genç futbolcular, Şanlıurfaspor forması giyerek sarı yeşilli renklere resmi sözleşmeyi imzaladı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Veli Kızılkaya Şanlıurfaspor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement