Voleybol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Diyarbakır'ın Hani Kaymakamlığı tarafından organize edilen kurumlar arası voleybol turnuvası şampiyonluk maçı ile sona erdi.

16.05.2014 10:33

Diyarbakır'ın Hani Kaymakamlığı tarafından organize edilen kurumlar arası voleybol turnuvası şampiyonluk maçı ile sona erdi.

Kapalı Spor Salonu'nda oynanan şampiyonluk maçına Hani İlçe Kaymakamı Hidayet Sarı, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Komando Binbaşı Ersin Aslan, İlçe Hakimi Özkan Kaya, daire amirleri, öğretmen ve çok sayıda spor sever katıldı. Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında yer alan ve Hani ilçesindeki kamu kurumlarının oluşturduğu takımların mücadele ettiği ve yaklaşık bir ay süren Kaymakamlık Voleybol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın final maçında Anıl Canaydın İlkokulu birinci olurken, ilçe Jandarma Komutanlığı'nın oluşturduğu takım ise ikinci oldu. 13 takımın katıldığı turnuvanın son final maçı ise oldukça çekişmeli geçti. Yapılan spor müsabakaları sonunda turnuvanın şampiyonu olan Canaydın İlkokulu takımı 4 çeyrek altın ile ödüllendirildi. Turnuvada ikinci olan İlçe Jandarma Komutanlığı takımına kupa ve 2 çeyrek altın, üçüncü olan Atatürk Ortaokulu takımına ise kupa ve 1 çeyrek altın verildi.

Voleybol turnuvasının yapıldığı son final maçını izlemeye gelen Hani ilçe Kaymakamı Hidayet Sarı ilçede kaynaşmanın ve dayanışmanın arttırılması amacıyla böyle bir turnuvanın düzenlendiğini söyledi. Kaymakam Sarı, "Gençlik Haftası münasebetiyle ilçemizde sporun tabana yayılması, sporun sevdirilmesi, sporun tüm kitlelere yayılmasını sağlamak, spor sayesinde kamu personelleri arasında dostlukların oluşmasını, kamu personellerinin ve ilçe halkının spor yapmasına imkan sağlamak amacı doğrultusunda okullar, resmi daireler, kurum ve kuruluşlar arasında voleybol turnuvası düzenledik. Kaymakamlık öncülüğünde organize edilen bu turnuvanın kurumlar arasında işbirliğinin de artmasına vesile olacağını ümit ediyoruz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Voleybol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement