Yargıtay Üyesi Sayın ve Erdim'den Mesob'a Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Yargıtay Üyesi Sayın ve Erdim'den Mesob'a Veda Ziyareti

Yargıtay Üyesi Sayın ve Erdim\'den Mesob\'a Veda Ziyareti

Yargıtay 11. Ceza Dairesi Üyesi Muzaffer Sayın ile Yargıtay 1. Ceza Dairesi Üyesi Orhan Erdim, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne (MESOB) veda ziyaretinde bulundu.

31.12.2013 17:39

Yargıtay 11. Ceza Dairesi Üyesi Muzaffer Sayın ile Yargıtay 1. Ceza Dairesi Üyesi Orhan Erdim, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (MESOB) veda ziyaretinde bulundu.

Malatya Cumhuriyet Başsavcısı iken Yargıtay Üyeliğine atanan Muzaffer Sayın ile Malatya Adli Yargı Adalet Komisyon u Başkanı ve Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı iken Yargıtay Üyeliğine atanan Orhan Erdim, MESOB Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret ederek, esnaf camiası vedalaştı.

MESOB Başkanı Keskin, "Malatya'da sevilen iki ismin ayrılmasından dolayı üzüntülüyüz, ancak daha iyi bir göreve gitmelerinden ise mutluyuz. Halk ile adliye arasında bir köprü oldunuz, Malatya halkı ve Malatya esnafı ile çok iyi bir diyalog kurdunuz. Malatya'da çok sevilen iki isimsiniz. Yeni görevinizde Malatya esnaf camiası adına başarılar diliyoruz. Artık sizleri birer Malatyalı olarak görüyoruz. Başarılar diliyoruz" dedi.

Yargıtay 11. Ceza Dairesi Üyesi Muzaffer Sayın ise, gösterilen ilgi ve alaka için teşekkür ederek, "Tüm Malatya halkına selam ve saygılarımızı sunuyoruz" dedi.

Keskin; Sayın ve Erdim'e Malatya'daki görevleri anısına birer teşekkür plaketi takdim etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yargıtay Üyesi Sayın ve Erdim'den Mesob'a Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement