'Yarınlara Geç Kalmadan' Tiyatro Oyunu, Üniversite'de Sahnelendi - Son Dakika
Yerel

'Yarınlara Geç Kalmadan' Tiyatro Oyunu, Üniversite'de Sahnelendi

\'Yarınlara Geç Kalmadan\' Tiyatro Oyunu, Üniversite\'de Sahnelendi

Adıyaman Üniversitesi Yeşilay, Bilinçli Gençler ve Sağlık Topluluğu, 'Üniversite Gençliği ile Aydınlık Yarınlara' adlı SODES projesi kapsamında tiyatro etkinliği düzenledi.

09.03.2013 15:41

Adıyaman Üniversitesi Yeşilay, Bilinçli Gençler ve Sağlık Topluluğu, 'Üniversite Gençliği ile Aydınlık Yarınlara' adlı SODES projesi kapsamında tiyatro etkinliği düzenledi.

Rektörlük Konferans Salonu'nda sahnelenen 'Yarınlara Geç Kalmadan' adlı tiyatro oyununu Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, akademik ve idari personel ile öğrenciler beğeniyle izledi. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ekiplerince liselerden seçilen 30 öğrencinin yer aldığı 'Genç Yıldızlar' adı tiyatro grubu, gençlerin kötü amaçlı insanların ellerine düşürülme yolları, anne, baba, arkadaş ve çocuk ilişkilerindeki eksiklikler ve geri dönüşümü olmayan çıkmaz yollar gibi başlıklar içeren, hedef kitlesi ergenlik çağındaki gençler ve anne-babalar olan bir hikayeyi canlandırdı.

Oyun hakkında değerlendirmede bulunan Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, bazı gerçekleri anlatmanın en güzel yollarından birinin tiyatro olduğunu belirterek, sergilenen tiyatro oyununun,

zararlı alışkanlıklardan kaçınılması gerektiğini gençlere etkili bir şekilde anlattığını belirtti.

Tiyatronun sonunda Gönüllü, oyunun yönetmeni Hüseyin Serkan Güven'e çiçek takdim ederek oyunda yer alan öğrencilere hediye verdi.

Daha sonra oyunun yönetmeni ve öğrenciler Rektör Gönüllü'yü makamında ziyaret ederek, üzerinde Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü yazılı Şanlıurfaspor'un 63 numaralı formasını hediye ettiler. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Yarınlara Geç Kalmadan' Tiyatro Oyunu, Üniversite'de Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement