Yaşlılar Haftası Yenimahalle'de Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Yaşlılar Haftası Yenimahalle'de Kutlandı

Yaşlılar Haftası Yenimahalle\'de Kutlandı

18-24 Mart Yaşlılar Haftası Çayyolu Semt Birimi'nde müzik ziyafeti ile kutlandı.

22.03.2013 10:25

18-24 Mart Yaşlılar Haftası Çayyolu Semt Birimi'nde müzik ziyafeti ile kutlandı.

Çayyolu Platformu bünyesinde bulunan Çayyolu-Konutkent-Beysukent- Çankaya Yaşlılara Saygı Dernekleri ve Yenimahalle Belediyesi Kent Konseyi işbirliği ile Ankara Valiliği Ümitköy Huzurevi'nde kalan yaşlılar tarafından musiki konseri düzenlendi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Eski Ulaştırma Bakanı Enis Öksüz ve Eski CHP Ankara Milletvekili Muzaffer Kurtulmuşoğlu'nun da katıldığı musiki konseri, dinleyenlerin kulaklarının pasını sildi.

2 yıl boyunca her çarşamba günü musiki dersi alan Ankara Valiliği Ümitköy Huzurevi'nde kalan yaşlılar, Yaşlılar Haftası'nda düzenledikleri bir konserle izleyenlere hünerlerini sergiledi. Konserde birbirinden güzel eserleri seslendiren koro, izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. Yaşlılara Saygı Dernekleri'nin huzurevine gönderdikleri özel kuaförle yaşlılar konsere özel olarak hazırlandı. Papyonlu, kravatlı, abiyeli kıyafetlerle konsere çıkan yaşlıların heyecanı da gözlerinden okunuyordu. Konserde, 85 yaşındaki Naime Sarıgöz'ün okuduğu 'Beni Unutma' şiiri dinleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Yaşar Çayyolu'nda açılacak olan İkinci Bahar Yaşlı Yaşam Merkezi'nin huzurevi değil, örnek bir yaşlı yaşam merkezi olacağını belirterek, "Daha nice yıllara sağlıklı olarak sizlerin aramızda yaşamasını, ikinci baharını huzur dolu yaşamanızı diliyorum. Tüm yaşlılarımıza sahip çıkmak hepimizin öncelikli davranışı. Peygamberimiz cennetin anaların ayaklarının altında olduğunu söylemiştir. Annenize babanıza saygısız olmayın. Onların elinizden geldiği kadar iyi şartlarla yaşamalarını sağlayın" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaşlılar Haftası Yenimahalle'de Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement