İzmir'de Yassıcaada Seferleri 14 Haziran'da Başlıyor - Son Dakika
Yerel

İzmir'de Yassıcaada Seferleri 14 Haziran'da Başlıyor

İzmir\'de Yassıcaada Seferleri 14 Haziran\'da Başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesinin günübirlik tatil merkezi Yassıcaada'da, sezon 14 Haziran'da açılacak.

06.06.2014 13:46  Güncelleme: 14:58

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Urla açıklarında her yıl tatilcilerin akınına uğrayan Yassıcaada'da 2014 sezonunu, 14 Haziran Cumartesi günü seferlerle açacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Grand Plaza Turizm A.Ş. tarafından işletilen Yassıcaada'ya ulaşım, pazartesi günleri hariç Karşıyaka ve Üçkuyular iskelelerinden düzenlenecek vapur seferleriyle sağlanacak.

Bu yıl gidiş-dönüş bilet fiyatı 15 lira olarak belirlenen seferler, Karşıyaka İskelesi'nden saat 08.30'da, Üçkuyular İskelesi'nden ise 09.00'da gerçekleştirilecek. Haftasonları yoğunluğa göre ek seferin düzenlenebileceği adadan dönüş seferinin saati ise 17.45'te olarak belirlendi. Ada seferleri için biletler, Karşıyaka, Üçkuyular ve Konak iskelelerindeki Kentkart satış noktalarından temin edilebilecek.

Serferlerde, 7 yaş altı çocuklara ebeveynleri yanında olmak şartıyla "'serbest seyahat belgesi" ile ücretsiz yararlanma imkanı sağlanacak.

Ada pazartesi günleri ücretsiz kullanıma tahsisli

Ada, ücretli seferlerin düzenlenmediği pazartesi günleri ise engelliler, huzurevi sakinleri, gaziler ve şehit aileleri ile İzmir Büyükşehir Belediyesinin "Önder Aileler Projesi"ne kayıtlı ailelere, tüm imkanlarıyla ücretsiz olarak hizmet verecek.

Yassıcaada seferleri, 8 Eylül'e kadar devam edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'de Yassıcaada Seferleri 14 Haziran'da Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement