Yavuzeli'nde Karne Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Yavuzeli'nde Karne Heyecanı

Yavuzeli\'nde Karne Heyecanı

Yavuzeli İlçe Kaymakamı Ahmet Selim Yavuz, öğrencilere karne dağıtarak, karne heyecanlarını paylaştı.

17.06.2016 15:55

Yavuzeli İlçe Kaymakamı Ahmet Selim Yavuz, öğrencilere karne dağıtarak, karne heyecanlarını paylaştı.

2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı sonunda Yavuzeli Şehit İbrahim Solak İlkokulu ve Hacı Sait Ortaokulu öğrencilerinin karne dağıtımında İlçe Kaymakamı Ahmet Selim Yavuz ve Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık katılarak karne dağıttı.

Hacı Sait Korkmaz ortaokulundaki program, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından İlçe Kaymakamı Ahmet Selim Yavuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık ve SYDV Müdürü Yıldırım Karabay'ın karne dağıtımının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık konuşma yaptı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Alçık konuşmasında, "Sevgili öğrencilerimiz bir üst sınıfa geçmeye hak kazanmış oldunuz ve önümüzde üç ay gibi bir süre var. Bu tatilde kitap okuyarak, gündelik işlerinizi yaparak bol bol dinlenmenizi tavsiye ediyoruz. Karnelerinde zayıf olanlar vardır veya kırık notu olanlar vardır. Üzülmeyiniz bizde sizler gibi bu okullarda okuduk. Benim de derslerimde zayıflarım vardı. Daha çok çalıştım ve o zayıfları kurtardım. Şimdi ise buradayım ama üzülmeyin daha çok çalışarak eminim ki, diğer senelerde sizde başaracaksınız hepiniz ailelerinize selamlar söyleyiniz. Hepinizi seviyoruz iyi tatiller" dedi.

İlçe Kaymakamı Ahmet Selim Yavuz karne dağıtımında öğrencilerle sohbet ederek, "Arkadaşlar öğrenmenin yaşı, zamanı, yazı, kışı yok insan anne rahminden bugüne gelinceye kadar öğreniyor. Bu yazıda bu manada inşallah güzel bir şekilde değerlendireceğinize ben temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından karne dağıtımı yapılırken, ilçe merkezi ve bağlı mahallelerde 5 bin 300 öğrenciye karne dağıtımı yapıldı.Öğrenciler öğretmenlerinden ve arkadaşlarından ayrılırken duygulu anlar yaşandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yavuzeli'nde Karne Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement