Yenice'de Şehitler İçin Köy Hayrı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Yenice'de Şehitler İçin Köy Hayrı Düzenlendi

Yenice\'de Şehitler İçin Köy Hayrı Düzenlendi

Çanakkale’nin Yenice ilçesine 7 kilometre uzaklıkta bulunan 120 haneli Davutköy köyünde 18 Mart Çanakkale Şehitleri ile 1953 Yenice deprem şehitleri için geleneksel köy hayrı düzenlendi.

22.03.2014 14:59

Çanakkale'nin Yenice ilçesine 7 kilometre uzaklıkta bulunan 120 haneli Davutköy köyünde 18 Mart Çanakkale Şehitleri ile 1953 Yenice deprem şehitleri için geleneksel köy hayrı düzenlendi.

Davutköy köyü Camiinde 18 Mart Çanakkale şehitleri ile 18 Mart 1953 yılında Yenice ilçesinde meydana gelen depremde hayatını kaybedenler için Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunmasının ardından 4 bin kişiye keşkek ve tatlı ikram edildi. Köy muhtarı Mehmet Atsay, "10 yıldan bu yana sürdürdüğümüz geleneksel köy hayrı için 50 kazan yöresel keşkeği köylülerle birlikte imece usulü hazırladık. Hayrımıza katılan tüm misafirlere teşekkür ederim" dedi.

Geleneksel köy hayrına Yenice Kaymakamı Dede Musa Baştürk, Yenice Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Burhan Özkan, Ak Parti Yenice ilçe Başkanı Mehmet Güngör, CHP Yenice ilçe Başkanı Mehmet Gerçek, CHP Yenice Belediye Başkan Adayı Turhan Beyazıt, MHP Yenice İlçe Başkanı Mete Boyuneğmez, MHP Yenice Belediye Başkan Adayı Emine Ünal Gümüş ile Partilerin İl Genel Meclis Adayları ve çevre köy halkları katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenice'de Şehitler İçin Köy Hayrı Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement