Yenişehirlioğlu'nun Yeni Kitabı 'Son Hasat'a Büyük İlgi - Son Dakika
Yerel

Yenişehirlioğlu'nun Yeni Kitabı 'Son Hasat'a Büyük İlgi

Yenişehirlioğlu\'nun Yeni Kitabı \'Son Hasat\'a Büyük İlgi

Akhisarlı Avukat-Yazar Bahadır Yenişehirlioğlu'nun üçüncü romanı "Son Hasat İzmir", Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş.(TÜYAP) ve Türkiye Yayıncılar Birliği'nin ortaklaşa düzenlediği 18.İzmir Kitap Fuarı'nda yoğun ilgi gördü.ve "Son Hasat" romanlarının...

29.04.2013 13:49

Akhisarlı Avukat-Yazar Bahadır Yenişehirlioğlu'nun üçüncü romanı "Son Hasat İzmir", Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. (TÜYAP) ve Türkiye Yayıncılar Birliği'nin ortaklaşa düzenlediği 18. İzmir Kitap Fuarı'nda yoğun ilgi gördü.

"Beyaz Usta Siyah Çırak", "Kerime"

ve "Son Hasat" romanlarının yazarı Bahadır Yenişehirlioğlu, 18.İzmir TÜYAP Kitap Fuarı'nda okuyucularıyla buluştu. Fuar alanında gerçekleşen imza gününde Yenişehirlioğlu, 2 saat içinde yaklaşık 200 kitap imzaladı. Yenişehirlioğlu, romanının imza gününde bir de sürpriz yaşadı. Ünlü Yazar Ayşe Kulin, genç nesil yazarlarından Bahadır Yenişehirlioğlu'nu imza gününde ziyaret etti. Kulin, "Bahadır bey son günlerde hızlı çıkış yakalayan yazarlarımızdan biri. Önceki romanı Kerime'yi okudum. Roman içinde geçen kızın hikayesi oldukça güzel anlatılmış, kendisini kutluyorum. 'Son Hasat' isimli son romanını da İstanbul'a dönüş yolunda okuyacağım." diye konuştu.

Yenişehirlioğlu, kendisini imza gününde ziyaret eden Ayşe Kulin için "Kendisi çok değerli bir yazar. Bu benim için gerçekten sürpriz oldu." dedi. Kitabı hakkında gazetecilere bilgi veren Yazar Yenişehirlioğlu, "Hikaye Akhisar'da geçiyor. Zeytin tüccarı bir babanın kızlarından yola çıkarak 3 nesil şizofren bir ailenin travması ve onların yaşadığı çarpıcı olayları anlatıyor. Ben romanlarımda mutlaka yakın tarihten bir parça bulunsun istiyorum. Son Hasat'ın en önemli noktalarından biri ailenin travmatik hayatının, bunalımlarının sebeplerinin ana kaynağından biri Menemen olaylarıdır. Kubilay hadisesi ile başlıyor. O dönemi anlatmıyorum ama şizofren ailenin büyük annesinin çocukluğu o dönemde geçtiği için okurlarımıza romanda enteresan bir format sunuyoruz ve onu yakalamasını arzu ediyoruz.

Bu romanda bilinmeyen bugüne kadar gizli kalmış gerçekleri anlattım. Mutlaka okunması gereken bir roman." dedi. Gördüğü ilgiden oldukça memnun olan Yenişehirlioğlu, okuyucularıyla fuarda tek tek ilgilendi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenişehirlioğlu'nun Yeni Kitabı 'Son Hasat'a Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement