Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçime Doğru

Yerel Seçime Doğru

AK Parti Sivas Belediye Başkan adayı Aydın, Yüksel Demirgil'i ziyaret etti.

19.03.2014 14:20

AK Parti Sivas Belediye Başkan adayı Sami Aydın, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil'i ziyaret etti.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Aydın, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürdüklerini belirtti.

Seçimin güzel bir atmosferde devam ettiğini kaydeden Aydın, "Seçim çalışmalarımız kapsamında sivil toplum kuruluşlarımızı da ziyaret ediyoruz. Sivas esnaf ve sanatkarına her türlü imkanı sağlayan ve düşük faizli kredilerle destek olan Sivas Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Demirgil ise Aydın'ın ziyaretinden memnun olduğunu belirterek, belediye başkan adaylarının seçim çalışmalarını takip ettiğini kaydetti.

Adayların centilmenlik içerisinde güzel bir çalışma örneği sergilediklerini belirten Demirgil, Aydın'a başarılar diledi. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement