Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

Şırnak Valisi İpek: "Şırnak'ta, Türkiye’ye demokrasi örneği olacak bir seçim ortamı olsun istiyoruz"

14.02.2014 17:31

Şırnak Valisi Hasan İpek, "Şırnak'ta, Türkiye'ye demokrasi örneği olacak bir seçim ortamı olsun istiyoruz" dedi.

Şırnak Valisi İpek başkanlığında, Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Arkuntaş, vali yardımcıları, İl Jandarma Komutanı yardımcısı Albay Harun Bakkal, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Zeki Güven, siyasi parti temsilcileri ve belediye başkan adaylarının katıldığı seçim konulu toplantı yapıldı.

Valilikte yapılan toplantıda konuşan Vali İpek, yerel seçimlerde halkın iradesinin sandığa yansıtılmasında ve seçimlerin demokrasiye uygun bir şekilde yapılmasını sağlamak için alınması gereken tedbirleri görüşmek üzere siyasetçilerle bir araya geldiklerini söyledi.

Toplantıda siyasi partilerin taleplerini de dinleyeceklerini ifade eden Vali İpek, şöyle dedi:

"Yerel seçimlerin, barış huzur ve güven ortamında geçmesi için ilgili kamu kurumları ve siyasi partilerimize bir toplantı tertip ettik. Bu toplantının amacı halkın iradesinin sandığa en güvenli, en sağlıklı bir ortamda, demokrasiye en uygun bir şekilde yapılmasını sağlamaktır. Seçim takvimi ile ilgili sohbet edeceğiz. Seçimin daha sağlıklı ortamda geçmesi için ricalarımız olacak. Onların talepleri olduğunda, onları da değerlendireceğiz. Türkiye'ye demokrasi örneği olacak bir seçim ortamı olsun istiyoruz." - Şırnak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement