Yeşilyurt Avm'de Ramazan - Son Dakika
Yerel

Yeşilyurt Avm'de Ramazan

Yeşilyurt Avm\'de Ramazan

Samsun'da Yeşilyurt AVM'de düzenlenen Fasl-ı Şahane 2012 Ramazan Etkinlikleri'nde birçok ünlü Ramazan ayı boyunca Samsunlularla buluşacak.

21.07.2012 17:07

Samsun'da Yeşilyurt AVM'de düzenlenen Fasl-ı Şahane 2012 Ramazan Etkinlikleri'nde birçok ünlü Ramazan ayı boyunca Samsunlularla buluşacak.

Her yaştan ziyaretçilerini memnun etmeyi kendine ilke edinmiş Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, alışveriş tutkusunu en üst düzeyde karşılamanın yanı sıra alışverişin vermiş olduğu o tatlı yorgunluğu üzerlerinden atmak isteyenlere, restoran ve kafeteryalarında, Türkiye'nin en ünlü markalarının sunduğu lezzetlerle iftar keyfini bu sene de muhteşem gösteriler eşliğinde yaşatıyor. Atakum Belediyesi ortaklığıyla gerçekleştirilen Fasl-ı Şahane Ramazan Etkinlikleri'nin coşkusu geçen sene olduğu gibi bu sene de dışarıya taşıyor. AVM'nin yan tarafındaki otopark alanına kurulan "Ramazan Sokağı" konseptini Ramazan boyunca devam edecek olan birbirinden keyifli sahne gösterileri, konserler ve birbirinden keyifli interaktif etkinlikler tamamlıyor. Ramazan süresince, Fasl-ı Şahane Etkinlikleri'nde 21 Temmuz Cumartesi günü Gülay, 27 Temmuz Cuma günü İclal Aydın, 28 Temmuz Cumartesi günü Yeni Türkü, 29 Temmuz Pazar günü Sunay Akın, 3 Ağustos Cuma günü Selim Tarım, 11 Ağustos Cumartesi günü Fuat Saka ve 4 Ağustos Cumartesi Soner Sarıkabadayı ve daha birçok ünlü isim Yeşilyurt AVM ziyaretçileriyle Ramazan boyunca buluşacak. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilyurt Avm'de Ramazan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement