Yiğidolar'ın Kalecilerinden Taraftara Güvence - Son Dakika
Yerel

Yiğidolar'ın Kalecilerinden Taraftara Güvence

Yiğidolar\'ın Kalecilerinden Taraftara Güvence

Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Sivasspor'un kalesi, son 3 sezonda 6 lig maçında forma giyen Nihat Şahin ile A2 takımından kadroya dahil edilen 18 yaşındaki kaleciler Muhammed Burak Yıldız ve Evren Çokgez'e emanet edildi Kaleci Nihat Şahin: "Taraftarlarımızın içi rahat olsun. Kalede sıkıntı.

02.05.2014 11:19

ÖNDER FELEK - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da, kaleci Korcan Çelikay'ın Beşiktaş maçında sakatlanmasının ardından kaleyi devralan Nihat Şahin ile A2 takımından kadroya dahil edilen file bekçileri Muhammed Burak Yıldız ve Evren Çokgez, taraftara güvence verdi.

Sezona Kanadalı milli kaleci Milan Borjan, Korcan Çelikay ve Nihat Şahin ile başlayan, devre arasında Mersin İdmanyurdu'dan Mahmut Bezgin'i kadrosuna dahil eden Sivasspor'da, Borjan ve Bezgin'in takımdan ayrılması, Çelikay'ın ise sakatlanması kalede sıkıntıya neden oldu.

Çelikay'ın Beşiktaş maçının 18. dakikasında sakatlanmasının ardından formayı devralan Nihat şahin, son 3 sezonda 6 maça çıktı. Şahin, bu maçlardan ikisini Fenerbahçe, ikisini ise Beşiktaş'a karşı oynadı.

Sakatlıklar ve ayrılıkların ardından Sivasspor'da kale, sezon başında 3'üncü kaleci konumunda olan Nihat Şahin ile A2 takımdan kadroya dahil edilen 18 yaşındaki kaleciler Muhammed Burak Yıldız ve Evren Çokgez'e emanet edildi.

Kalecilerin görüşleri

Kaleci Nihat Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son 3 sezonda 6 maçta görev aldığını bu maçlardan ikisinde Fenerbahçe, ikisinde de Beşiktaş'a karşı forma giydiğini söyledi.

Son olarak ligin 31. haftasındaki Beşiktaş maçında kaleci Korcan Çelikay'ın sakatlanmasının ardından forma şansı bulduğunu dile getiren Şahin, kendisine hep önemli maçların nasip olduğunu, verilen görevi hakkıyla yerine getirmek için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını belirtti.

Korcan'ın Çelikay'ın sakatlanmasına üzüldüğünü dile getiren Şahin, forma giydiği maçlarda takım arkadaşlarını, kulübü mahcup etmemeye çalıştığını aktardı.

Şahin, takım arkadaşının sakatlanmasının herkesi çok üzdüğünü ifade ederek, Çelikay'ın en kısa zamanda sağlığına kavuşup tekrar formasını giymesini beklediklerini söyledi.

Sivasspor'un ligde son 3 haftaya girilirken Avrupa kupalarına katılmak için varını yoğunu ortaya koyacağını ifade eden Şahin, "Yatıyoruz, kalkıyoruz Avrupa kupalarını düşünüyoruz. Gelecek sene Avrupa kupalarına kalıp gruplarda mücadele etmek istiyoruz. Taraftarlarımızın içi rahat olsun. Kalede sıkıntı yok. Ben ve diğer arkadaşlar elimizden gelenin en fazlasını yapmaya çalışacağız. İnşallah, hiçbir problem olmayacak" diye konuştu.

Sivasspor'da A2 takımından A takıma dahil edilen kaleci Muhammed Burak Yıldız da "Kaleci sıkıntısı nedeniyle bizi kadroya dahil ettiler. Çok mutluyum. Şans verilmesi durumunda elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

Çok heyecanlı olduğunu belirten Yıldız, A takımla idmana çıktığı için kendini şanslı hissettiğini söyledi.

A2 takımından gelen ve antrenmanlara katılan diğer kaleci Evren Çokgez ise amatör ligde mücadele eden İstanbul Bağlarbaşıspor'dan 3 ay önce Sivasspor'a geldiğini aktardı.

Sivasspor'a transferinin kendisi için büyük onur ve mutluluk kaynağı olduğunu dile getiren Çokgez, "Bizim yerimizde olmak isteyen binlerce kişi var. Antrenmanlara çıkıyorum. Carlos ile çalışmak çok büyük bir şans" şeklinde konuştu. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yiğidolar'ın Kalecilerinden Taraftara Güvence - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement