Yıldızeli Engelliler Derneği Yardımlarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Yıldızeli Engelliler Derneği Yardımlarını Sürdürüyor

Yıldızeli Engelliler Derneği Yardımlarını Sürdürüyor

Yıldızeli Engelliler Derneği muhtaç durumda olan engellilere yardımlarını sürdürüyor.

17.12.2013 16:27

Yıldızeli Engelliler Derneği muhtaç durumda olan engellilere yardımlarını sürdürüyor.

Yıldızeli Engelliler Derneği Başkanı AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Aday Adayı Mustafa Karyağdı yapmış olduğu bir takım görüşmeler neticesinde ilçesinde ki engellilerin yüzünü güldürdü.

Sivas Seyrantepe İlkokulu ve okul aile birliği ihtiyaç sahibi engellilere kışlık mont, ayakkabı ve oyuncak malzemelerini Yıldızeli'ne getirerek ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere derneğe teslim etti. Yardımların teslim edilmesinin ardından Kaymakam Mehmet Gökhan Zengin Dernek Başkanı Mustafa Karyağdı, yönetim kurulu üyeleri ve engellilerle yemekte bir araya gelerek buluştu. Yemek sırasında misafirleriyle sohbet eden Kaymakam Zengin, engellilerin sıkıntılarını dinledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan dernek başkanı Mustafa Karyağdı, "Sivas Seyrantepe İlkokulu ve okul aile birliği ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde ihtiyaç sahibi engellilerimizi sevindirmek için yardım istedik. Onlarda sağolsun bizi kırmadı ve kışlık mont, ayakkabı ve oyuncak malzemelerini paketler halinde getirerek derneğimize teslim etti. Bizlerde dernek olarak ihtiyaçlı veya maddi durumu iyi olmayan engelli kardeşlerimize dağıtım yapacağız. Yapmış oldukları bu duyarlı davranıştan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldızeli Engelliler Derneği Yardımlarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement