Yılmazer'den, Kaymakçı Çıkarması - Son Dakika
Yerel

Yılmazer'den, Kaymakçı Çıkarması

Yılmazer\'den, Kaymakçı Çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mehmet Yılmazer, yerel seçim çalışmalarını Ödemiş’in en büyük beldelerinden biri olan Kaymakçı ile devam etti.

08.02.2014 11:13

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mehmet Yılmazer, yerel seçim çalışmalarını Ödemiş'in en büyük beldelerinden biri olan Kaymakçı ile devam etti.

MHP'nin Kaymakçı'da yaptığı seçim çalışmasına MHP Ödemiş İlçe Başkanı Metin Kırlı, Kadın Kolları Başkanı Fatma Gürdamla, Ülkü Ocakları Ödemiş temsilciliği başkanı İsmail Poyraz, yönetim kurulu üyeleri, parti ve ocak üyeleri katıldı. Yaklaşık 100 araçlık konvoyla Ödemiş'ten çıkış yapan MHP'liler Kaymakçı'da alkışlarla karşılandı. Kadın Kolları üyeleri Kaymakçı'nın pazarında ve evlerinde seçim çalışması yaparken yönetim kurulu ve diğer partililer de kahvehanelerde vatandaşlarla görüştü.

"VAKİT VATANDAŞIN DERDİNİ DİNLEME VAKTİ"

Partililer, MHP ve Mehmet Yılmazer'in projelerinin anlatıldığı çalışma ile vatandaşlardan 30 Mart yerel seçimlerinde destek istediler. Kaymakçı'da vatandaşların sorunlarını dinleyen MHP'liler meydanlarda miting yapmanın değil evlerde vatandaşın dertlerini dinlemek vakti olduğunu söylediler. Yılmazer, çalışma sırasında Kaymakçı'nın Ak Partili Belediye Başkanı Halil Güler ile de kısa süreli sohbet etme imkanı buldu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yılmazer'den, Kaymakçı Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement