Yozgatlı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi Öğrencileri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Yozgatlı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi Öğrencileri ile Bir Araya Geldi

Yozgatlı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi Öğrencileri ile Bir Araya Geldi

Hayırsever İş adamı Bilal Şahin, Bozok Üniversitesine 2013-2014 eğitim öğretim döneminde yeni kayıt yaptıran öğrencilere üniversite tarafından düzenlen Oryantasyon Programına katılarak öğrencilerle tanışıp yaptırdığı fakülteyi gezdi.

25.09.2013 17:03

Hayırsever İş adamı Bilal Şahin, Bozok Üniversitesine 2013-2014 eğitim öğretim döneminde yeni kayıt yaptıran öğrencilere üniversite tarafından düzenlen Oryantasyon Programına katılarak öğrencilerle tanışıp yaptırdığı fakülteyi gezdi.

Bozok Üniversitesi Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen oryantasyon programına Bozok Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şaban Güçlü, Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bedir, Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Seyfullah Türkmen, Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin ve öğrenciler katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Bozok Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şaban Güçlü, 23 Eylül - 1 Ekim 2013 tarihleri arasında kayıt yaptıran öğrencilere oryantasyon programları düzenlediklerini belirterek, "Bugün Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi öğrencilerimizle bir aradayız. Bu gün fakülte tanıtımından sonra kampus ve şehir tanıtımı yapılacak. Yeni bir aile olarak kabul edebileceğiniz Bozok ailesine katıldığınız bu dönemde şehrimize ve üniversitemizi daha kolay uyum sağlamanız için böyle bir program düzenlemiş bulunmaktayız. Bugün diğer programlardan farkı olarak bu binanın yapımını üstelenen ve Yozgat'ın her tarafında bir çok eserlerini gördüğünüz İş Adamı Bilal Şahin beye programımıza katıldığı ve fakültemizi ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize eğitim öğretim döneminizin başarılı geçmesini diliyorum" dedi.

Bilal Şahin ilahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bedir, oryantasyon programının öğrenciler arasında kaynaşmayı sağlayacağını belirterek, "Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin tarafından yaptırılan ilahiyat fakültesinde 300'ü aşkın öğrencimizle eğitim ve öğretimimize başladık. Bilal Şahin beyin fakültemize yaptığı ziyaretten dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Yeni eğitim öğretim yılının üniversitemiz ve fakültemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Programda Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, önce hayatını anlattı. Şahin, paranın ateşten gömlek olduğunu belirterek, "Para bazı insanları yakarken, bazılarını soğutur. Paranın en büyük zevki Allah yolunda harcanmasıdır" dedi. Fakülteyi ilk defa ziyaret ettiğini ifade eden Şahin, "Gerek öğretim üyeleri, gerek öğrenciler arasındaki sevgi bağlarını gördüm bu beni çok mutlu etti. Dekanımıza öğretim üyesi arkadaşlarımızla el birliği yapıp Yozgat'ın, üniversitenin ve ilahiyat fakültesinin gelişmesi için elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz" şeklinde konuştu.

Programda İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bedir yaptığı katkılardan dolayı Hayırsever İ Adamı Bilal Şahin'e plaket verdi. Program sonunda katılımcılar öğrencilerle birlikte yemek yedi ve program toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, İlahiyat Fakültesi bünyesinde eksikliği hissedilen kantinin yapımı için 10 bin lira katkıda bulundu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgatlı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi Öğrencileri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement